2777
2789
عنوان

کدوم وضعیت رو ترجیح میدید

49 بازدید | 2 پست

فکر کنم بدیهیه ولی بعضیا از شرایط سخت کاری حرف می زنن خواستم این تاپیک رو بزنم. کسایی رو دیدم شرایط کاریشون خیلی سخته و درآمدشون هم اونقدر زیاد نیست ولی تو زندگیشون با خانواده حالشون خوبه. از اون طرف هستن عده ای کار راحتی دارن و درآمد بالا ولی تو غم و غصه و ناراحتی های عصبی و روانی به سر می برن. می دونمم که خیلیا هستن همه این شرایط بد رو با هم دارن. ولی وجدانا شما دوست دارید کارتون سخت باشه و کم درآمد ولی خرم باشید یا کارتون راحت و پردرآمد ولی غم زده؟! اینو می پرسم چون بعضیا با نگاه کردن به شرایط راحت شغلی میگن خوش به حالت ولی وقتی نگاه می کنم می بینم اتفاقا خوش به حال خودش! کارم راحته ولی زندگی برام زهر ماره (به دلیل مشکلات خانوادگی) ولی اون با خانواده داره عشق می کنه!

من ترجیح میدم درامدم خوب باشه

چون شادمانی با وجود فقر سخته

ولی شادمانی رو ساختن با تمول راحت تره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

به نظرم زندگی و روابط خانوادگی خوب ارزشش از درامد و کار خیلی بیشتره، من خودم کارم خیلی سخته طوری ک۲۴ساعت سرکارم دائم ۲۴ساعت خونه، با درامدمم هیچ کاری نمیتونم بکنم ولی تنها امیدم پدر مادرم هستن که سایشون بالاسرمه🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.