2777
2789
عنوان

دختری که تور کویر رفته

1955 بازدید | 52 پست

به نظرتون مشکلی داره؟ منو ی سری از دوستام میخوایم بریم همه اوکین به جز مادر یکی از دوستام که میگن تور کویر جای خوبی نیست دخترای … میرن به مشکل میخوری زشته… میگه برید ی شهری…

اینجور میگن گویا

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

مادر دوستتون مغزش مشکل داره قطعاً

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تور کویر خیلی دارکهههه

ولی جای باحالیه... خیلی خوش میگذره 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

مگه چه اشکالی داره دختراهم برن تور کویر ، چه دخترایی میرن اونجا مگه😐

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

منم اون طور که شنیدم خیلی الب نیس میرن کارهای بد بد میکنن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

نوده درصد این تورا تهش همونه مگرابنکه ب اکیپ و تور خوبی بیفتی و جنبه ات بالا باشه با دوتا شوخی و بازی وا ندی 

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)

والا چی بگم خوشنام نیست دیگه. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

مشکل از اون دخترا نیست متاسفانه هست یه سری کثافت کاریا تو بعضی تورا

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

اولا حرف مردم مهم نباشه برات دوما با تور خوب برو که امنیت داره بخدا این خرفا خنده دار بخوای به حرف مردم زندگی کنی باید بریم‌بمیریم عمر هم رفته مردم کی هستن مگه مردم از ما میپرسن چجوری زندگی کنن ؟