2777
2789
عنوان

سالن آرایشی در منزل✨️

1106 بازدید | 31 پست

سلام خانوما💞

پیشاپیش ممنونم برای اینکه وقت میزارید متن رو میخونید و کمک میکنید

من مدرک رنگ مو و بافت مو دارم 

آقا ما دوسال دنبال سالن بودیم صندلی اجاره کنیم انقدر اجاره ها و درصد ها بالا بود که خدا میدونه منم خب تازه کار نمیتونستم صندلی اجاره کنم ازونور میترسیدم اجاره کنم مشتری نداشته باشم ضرر کنم🤦🏻‍♀️

ما زیر زمین خونمون یه سوییت کامل با سرویس بهداشتی و همه تجهیزاته وسایل دست دوم اما شیک خریدم و گذاشتم اونجا خیلی فضاش قشنگه حالا نمیدونم کار درستی کردم یا نه 

راهش با خونه جداست فقط حیاط مشترکه

حتی ایوون داره زیر زمینمون و میتونم اونجارو پر از گل و گیاه کنم🌻

به نظرتون کار درستی کردم؟ شما باشین میرین همچین جایی؟ 

کسی رو دیدین با این شرایط و موفق بشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه خیلیا همین جوری کار میکنن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
یه خانمه هس بخدا تو حیاط یه صندلی گذاشته بود چقد مشتری میرفت براش بنظرم اول بستگی به کارت داره و بعد ...

شانس رو خیلی خیلی قبول دارم حرفت کاملا درسته

همش خودمو با آرایشگرای دیگه مقایسه میکنم میگم چون سالنم مثل بقیه نیست کسی نمیاد

پیج بزن حرف کارت بچرخه بهم معرفی کنن ارزون تر بگیر میشن مشتری ثابت

از همون اول که کلاس رفتم پیج زدم پیجمم خدایی خیلی خوبه خیلی روش کار کردم

به نظرتون کارم خوب باشه و قیمتم از همه جا کمتر چون سالنم مثل بقیه سالن ها نیست مشتری میاد؟

متاسفانه تابلو هم نمیتونم بزنم چون راهش با حیاط مشترکه بهم مجوز نمیدن

اگ تابلو نداشته باشی باید مشتری جذب کنی چون باید از یه راهی بشناسنت دیگه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
شانس رو خیلی خیلی قبول دارم حرفت کاملا درستههمش خودمو با آرایشگرای دیگه مقایسه میکنم میگم چون سالنم ...

اشتباه نکن مث من ک بخاطر حرف بقیه ۷ تا مدرک تخصصی رو گذاشتم. تو انباری و نرفتم دنبال علاقه م بخدا قسم اون خانمه همون تو حیاط هم ک کار میکرد کلی باید منتشو میکشیدی تا خانم بهت وقت بده انشالله موفق میشی و یه سالن بزرگ میزنی

اگ تابلو نداشته باشی باید مشتری جذب کنی چون باید از یه راهی بشناسنت دیگه

پیج اینستا دارم خیلیم پیجم خوبه

به پیج های تبلیغاتی شهرمون هم میدم تبلیغم کنن

همش میترسم چون سالنم تو منطقه مسکونیه کسی نیاد

حتی چون فقط خودمم نگرانم مشتریم تو سالن حوصلش سر بره بسکه خلوته😂