2777
2789
عنوان

میخوام بچمو از پوشک بگیرم

99 بازدید | 18 پست

میشه لطفا تجربتون و اینکه چطور از پوشک گرفتیدو بگید؟

بچم پسره

۲سالو ۴ماهشه

یکم دیر گفتاره و کم حرف میزنه.کلمه میگه و واضح نمیگه کلمه هارو

پسر منم دو سال و سه ماهشه نمی‌دونم کی شروع کنم 

کلمه جیش و پی پی رو بلده وقتی کارشو میکنه میاد خبرم میکنه که برم پاشو بشورم ولی وقتی میبرمش دستشویی که جیش کنه فقط میخنده و بازی میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲سال  بود امتحان کردم همکاری نکرد گذاشتم ۹ ماه بعدش بزرگتر شد گفتم پوشکت تموم شده دیگه بزرگ شدی باید بریم دسشویی هر دفعه کارش را درست انجام میداد کلی واکنش و هیجان نشون میدادم و چند روز اول بهش شکلات دادم ۳ روز طول کشید جیشش را اوکی شه ی هفته م پی پی را 

بزار چندماه دیگه بگیر تا کامل همکاری کنه من دخترم ۲ سال و ده ماهشه هنوز بعد از دو هفته روزی ی بار جی ...

میترسم زمستون نتونم و سخت باشه.از طرفی هزینه پوشک بچه واقعا زیاد شده.هر پوشکی هم نمیتونم استفاده کنم پوستش به شدت حساسه و حساسیت میده.باسنش پر دونه میشه

پسر منم دو سال و سه ماهشه نمی‌دونم کی شروع کنم کلمه جیش و پی پی رو بلده وقتی کارشو میکنه میاد خبرم م ...

بچه منم همین طوره.لگن میزارم الکی میگه جیش کردم که فقط بشورمش اب بازی کنه.

یه مدت پیپی میکرد میومد میگفت جدیدا نمیگه

میترسم زمستون نتونم و سخت باشه.از طرفی هزینه پوشک بچه واقعا زیاد شده.هر پوشکی هم نمیتونم استفاده کنم ...

امتحان کن ببین همکاری میکنه یا ن 

من اولش اصلا همکاری نکرد دوباره امتحان کردم الان کامل جیش و پی پی رو میگه اما بعضی وقتا نمیگه و جیش میکنه تو خودش

🕊✌🏻
فکر کنم باید بزاری بزرگ‌تر بشه پسر من که درکی نداره تو این سن

ینی دیر نیست؟انقدر دیگه هرکی ام میبینه میگه او هنوز از پوشک نگرفتی من ۹ ماهگی گرفتم من ۵ ماهگی گرفتم خسته شدم🤦‍♀️

امتحان کن ببین همکاری میکنه یا ن من اولش اصلا همکاری نکرد دوباره امتحان کردم الان کامل جیش و پی پی ر ...

چیکار کنم ؟ببرمش دستشویی؟چون بهش میگم براش مهم نیست.فرار میکنه و فکر میکنه بازیه.میگه بیا منو بگیر

ینی دیر نیست؟انقدر دیگه هرکی ام میبینه میگه او هنوز از پوشک نگرفتی من ۹ ماهگی گرفتم من ۵ ماهگی گرفتم ...

ن بابا منم اینا رو بهم میگفتن بچه تا همکاری نکنه واقعا سخته اول امادش کن بعد کم کم شروع کن 

🕊✌🏻