2777
2789
عنوان

اگ حق انتخاب محل زندگیتون داشتین کدوم شهر زندگی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 97 پست
فک کنم الان نگاه یانگوم میکنی

نه والا یانگو ندیدم تاحالا😂💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@موظ بیا برای نمونه ی تگ زدم

عالی بنجیلا جولی

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

همین بوشهر که جنوبم هم خوبه ولی خب برای این فصل واقعاً گرمه اگر حق انتخاب داشتم مشهد یا شهرای کردستا ...

کردستان عشقه

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
ولی شهر دوست داشتم شهرای استان کردستان بنظرم اب وهواش خوبه مردماش خیلی خوبن جشنای قشنگی دارن لباسای ...

اشنایی باهاشون داری؟

نمک آبرود کجاس؟

یه مکان خوشگلللللللل تو شماال

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

هر کسی با توجه به شرایط خودش مشخص میکنه سخته یا راحت برای من تهران بهتر بود محیطش و امکانات زیاد .ول ...

بله همینطوره