2777
2789

سلام خانما خاھرم بایہ پسری آشناشد پسرہ اولش گفت فقط دوستی خواھرم قبول نکرد گفت اوکی پس رابطہ جدی بشہ باھم حرف بزنیم اگہ اوکی بودیم ازدواج خواھرمم قبول کرد بعد الان تو این دو ھفتہ خواھرم میگہ مدام حرفای ج*نسی میزنہ ھمش از خواھرم سوالای ج*نسی میپرسہ بہ خواھرم گفتم پسرہ بگیر قضیہ جدی باشہ اینطوری رفتار نمیکنہ تازہ الکی گفتہ بھش تو معدن کار میکنہ ولی 24ساعتہ با خواھرم چت ھای چرت و پرت میکنہ الان قرارشد ھمدیگہ رو ببینن بنظرتون درستہ؟ھرچی میگم نرو سرقرار میگہ تو چقد منفی بافی گوش نمیدہ چیکارکنم منصرف بشہ اصا بنظرتون حق بامن نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این معلومه قصدش سواستفادس🚶🏻‍♀️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

کسی ک هنوز ندیده و حرفای جنسی میزنه کاملا مشخصه دنبال چیه ، ادمایی هم ک خودشونو میزنن ب خریت من ولشون میکنم بره سرشون ب سنگ بخوره ، یسریا در مقابل فهمیدن کلا مقاومت میکنن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بله عزيزم حق با شماست 

هنوز نديده حرف مسايل جنسي ميزنه ، هدفش سو استفاده از خواهر شماست 

يه ادم حسابي كه قصدش ازدواجه اول دنبال شناخت اخلاق و رفتار طرف و خانواده طرف است ، نه مسايل جنسي 

فقط اونجاییش که گفته منفی بافی!🥴😐

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

كاري نميتوني كني ، خواهرت بايد بفهمه كه انگار ميخواد خودشو بزنه به حماقت! مراقب باش رابطشون زياد نشه 

و اين پسر خيلي هوله شمارشو بگيري بهش دو تا پيام بدي ، ميخواد با شما هم دوست بشه و وارد رابطه شه .. ميتوني از اين طريق امتحان كني و به خواهرت نشون بدي كه دنبال رابطه و تفريحه ، نه قصد جدي و ازدواج