2777
2789
میدونی این فوبیای منه.همیشه حس میکنم میان میبرنم الان فهمیدم اگه دیدمشون ساکت باشم به روی خودم نیار ...

آفرین همین کارو باید بکنی اتفاقا منم اومدن ببرن دوبار ، میگفتن ما به جن و انس قول دادیم تو رو ببریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین همین کارو باید بکنی اتفاقا منم اومدن ببرن دوبار ، میگفتن ما به جن و انس قول دادیم تو رو ببریم

نگو بدنم یخ کرد🥶 تنها دلخوشیم این بود همیشه به خووم میگفتم اینا انسان میخان چیکار بابا 😟😭

نگو بدنم یخ کرد🥶 تنها دلخوشیم این بود همیشه به خووم میگفتم اینا انسان میخان چیکار بابا 😟😭

اتفاقا حس میکنم اینا ببین انسانی ازشون بالاترن سعی میکنن بدسش بیارن بهم میگفتن خفه شو باید بیای🥲

اتفاقا حس میکنم اینا ببین انسانی ازشون بالاترن سعی میکنن بدسش بیارن بهم میگفتن خفه شو باید بیای🥲

آب دهنمو نمیتونم قورت بدم بخدا.

من اگه یکم دیگه باهات چت کنم سکته رو زدم🫡

الهیییی🥲😂نمیدونممم زیاده. نمیخوام تو تاپیک بمونه😭😂

قرار شد بگم بگی، نگو اصن بمن چ

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍