2777
2789

اولین روز جلسه با والدین چطور صحبت کنم که قاطع و جدی به نظر بیام؟ منطقه ای که درس میدم روستا هست و هیچ اهمیتی به درس دانش آموز داده نمیشه ولی در عین حال انتظار بهترین نتیجه و رفتار رو دارن. هر روز والدین در سالن مدرسه دعوا و درگیری با مدیر و معاون و معلم دارن. روز اول چطور صحبت کنم که این درگیری ها رو کاهش بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید ۴۰ درصد با معلمه ۶۰ درصد والدین خیلی جدی صحبت کتید وبگید تمام این ۶۰ درصدو از خود بچه ها می خوام وباید ببینم چطور شماها همکاری می کنید خیلی جدی باش من الان به حدی جدی هستم که والدین میان ساعت روز رو با خود دانش آموز هماهنگ می کنند که من بدونم‌