خوشگل_کنکوری مدیر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1954 عنوان شروع برای کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 66 پست اتاقمو مثله دست گل کردم😂😂مثل کوزت امروز کارکردم تمام اتاقامو تمیز کردم که از شنبه استارت بزنم شماهااا چیکار میکنین قشنگاااااا هیچی... 1403/04/28 | 17:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bombommm عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2783 میدونم که دندون و دارو نمیارم و پیراپزشکی میارم سر همین ترجیح میدم فکرکنم نیمه دوم دانشگاه قبول شدم ... بنظرت من اگه پزشکی نیم سال دوم بزنم تا اونموقع برا کنکور بخونم خریته؟میگن سخته درساش و نمیتونی باهم هندل کنی ولی یکی دوستام امسال اینکارو کرد دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
خوشگل_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1954 آخه یهو اینهمه ۲۰ بشن چجوری تراز بدن اینا خب ...ممکنه دیگه نمره ۲۰ سال بعد ارزش پارسالم نداشته باشه ... چون هرسال با توجه به کنکور میان ترمیم معدل میگیرن باید دوباره بزارن و منم از چند نفر شنیدم که اجازه میدن از طرفین هر بار ترمیم معدل میگیرن اینقد سخت میگیرن ک تعداد ۲۰ کمتر میشن هیچی...
faezeh123 عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4456 اره به احتمال خیلیییی زیاد میشه منم خودم امسال ترمیم زدم و مبخام خرداد سال بعد هم یازده رو ترمیم بزن ... مگه سال دیگه هم میشه دوباره دوازدهم رو ترمیم زد؟!مثلا منی که امسال دوازدهم رو ترمیم زدم سال دیگه هم باز میتونم؟! ..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯
bombommm عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2783 اینا به این چیزاش نگاه نمیکنن فقط جیبیشونو پر میکنن آره واقعا اینم حرفیه حالا ببینیم چی میشه دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
خوشگل_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1954 بنظرت من اگه پزشکی نیم سال دوم بزنم تا اونموقع برا کنکور بخونم خریته؟میگن سخته درساش و نمیتونی باهم ... اگ هدفت ی چیز بالاتره خب بمون اگه هدفت فقط کنکور اردیبهشته بمون ولی پزشکی نیمه دوم که خوبه بنظرم بروو هیچی...
bombommm عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2783 چون هرسال با توجه به کنکور میان ترمیم معدل میگیرن باید دوباره بزارن و منم از چند نفر شنیدم که اجازه ... ولی امسال تعداد ۲۰ و ۱۹.۷۵ زیاد بودا تو درسا البته به جز زبان ... دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
خوشگل_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1954 مگه سال دیگه هم میشه دوباره دوازدهم رو ترمیم زد؟!مثلا منی که امسال دوازدهم رو ترمیم زدم سال دیگه هم ... بله به احتمال زیاد هم دوازدهم رومیتونی ترمیم کنی هم یازدهمرو هیچی...
bombommm عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2783 اگ هدفت ی چیز بالاتره خب بمون اگه هدفت فقط کنکور اردیبهشته بمون ولی پزشکی نیمه دوم که خوبه بنظرم برو ... نه پزشکی خیلی سنگینه من اصلا نمیتونم یه روز کامل نخابم برم شیفت من روزی ۶ ساعت بیشتر باید بخابم وگرنه مخم رد میده 😂 دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
خوشگل_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1954 ولی امسال تعداد ۲۰ و ۱۹.۷۵ زیاد بودا تو درسا البته به جز زبان ... میانگین نمرات هر شهری کتر از ۱۳ بود همه خرابکردن تقریبا هیچی...
خوشگل_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1954 میانگین نمرات هر شهری کتر از ۱۳ بود همه خرابکردن تقریبا کمتر* هیچی...
خوشگل_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1954 نه پزشکی خیلی سنگینه من اصلا نمیتونم یه روز کامل نخابم برم شیفت من روزی ۶ ساعت بیشتر باید بخابم وگرن ... خب فیزیو رو انتخابکن هیچی...
bombommm عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2783 میانگین نمرات هر شهری کتر از ۱۳ بود همه خرابکردن تقریبا نمیدونم والا حالا ببینیم چی میشه من لجم میگیره مثلا تو فیزیکو ریاضی یه توان دو نزاشتم یه نمره کم شد..البته من نمیگم همرو باید ۲۰ میشدم ولی خب آدم حرصش میگیره با اونهمه شوق و ذوق میخونی میری سر جلسه بعد اینطور میشه 😔 دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
bombommm عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2783 خب فیزیو رو انتخابکن فیزیو نمیتونم بعدا مطب بزنم هزینه دستگاهاش سر به فلک میکشه . بابامم پولدار نیس حمایت مالی بکنه ازم اینقدر دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
خوشگل_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1954 نمیدونم والا حالا ببینیم چی میشه من لجم میگیره مثلا تو فیزیکو ریاضی یه توان دو نزاشتم یه نمره کم شد. ... فدای سرت ایشالا یچیزخوبقبول میشی خستگیت در میره هیچی...
bombommm عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 2783 فدای سرت ایشالا یچیزخوبقبول میشی خستگیت در میره دعا کن 🤲 دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...