2777
2789
عنوان

شروع برای کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 66 پست
واقعا میشه؟ بی ترحم بگو رشتتون سخته آخه من پزشکی میخوام سال اول نمیشه انگار نظرت اینه میشه اما با ۱۵ ...

ببین اصلا یه ساعت مشخصی نداره . تو ۱۰ ساعت با تمرکز و کیفیت بخونی بهتر از ۲۰ ساعت بدون تمرکز و کیفیته و باید اصولی بخونی از مشاور هم کمک بگیر

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
اونایی که کردمم سر یه بی دقتی مثلا یه نمره از دست دادم اونارم میخام ترمیم کنم حتی بنظرت اجازه میدن؟

اره به احتمال خیلیییی زیاد میشه 

منم خودم امسال ترمیم زدم و مبخام خرداد سال بعد هم یازده رو ترمیم بزنم هم دواردهم

هیچی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا یه ساعت مشخصی نداره . تو ۱۰ ساعت با تمرکز و کیفیت بخونی بهتر از ۲۰ ساعت بدون تمرکز و کیفیت ...

اره گفتم که مثلا 

زیاد بودن ساعت ملاک برتری نیستش اصن 

ولی بلاخره باید سال اخر ساعت مطالعه بالا باشع مه بشه کتاب هارو بست 

الیته من تمام سه سال رو بلدم توی تابستونم فقط میخام دهم و بازدهم و کامل با تست ببندم 

هیچی...

اره به احتمال خیلیییی زیاد میشه منم خودم امسال ترمیم زدم و مبخام خرداد سال بعد هم یازده رو ترمیم بزن ...

من منتظرم تا اواخر مرداد هم یکم استراحت کنم هم ببینم اوضاع چجوره اگه قرار باشه تراز نهایی هارو کمتر از پارسال بدن که باید پشت بمونم 😑

واقعا میشه؟ بی ترحم بگو رشتتون سخته آخه من پزشکی میخوام سال اول نمیشه انگار نظرت اینه میشه اما با ۱۵ ...

عزیزم نظر من رو بخوای به نظرم امسال پیش نیاز هارو بخون و اینا سال بعد هم برای کنکور بخون ۴۰۵ کنکور بده چون شما ریاضی تجربی وقتی تا حالا نخوندی زمان میبره یا شیمی همینطور 

من منتظرم تا اواخر مرداد هم یکم استراحت کنم هم ببینم اوضاع چجوره اگه قرار باشه تراز نهایی هارو کمتر ...

خوب میکنی 

من استراحتمو کردممم و چون مسافرتی قرار نیس برم گفتم این ی ماهو از دست ندم و از اول مرداد بچسبم ب درس ها که از فاز درس نوندن و تست زدن بیرون نیام 

هیچی...

عزیزم نظر من رو بخوای به نظرم امسال پیش نیاز هارو بخون و اینا سال بعد هم برای کنکور بخون ۴۰۵ کنکور ب ...

منم با ایشون موافقم از پایه شروع کن قوی کن کم کم پیشرفت میکنی منتظر یه شبه نتیجه گرفتن نباش که آخرش نخوره تو ذوقت 

من امسال میرم دوازدهم یازدهمم رو گند زدم بنظرت میتونم رشته تاپ قبول شم مث دارو یا دندان با یک سال خ ...

تو خوندن استمرار داشته باشی آره میتونی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اونایی که کردمم سر یه بی دقتی مثلا یه نمره از دست دادم اونارم میخام ترمیم کنم حتی بنظرت اجازه میدن؟

پول درمیارن از این راه چرا اجازه ندن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خوب میکنی من استراحتمو کردممم و چون مسافرتی قرار نیس برم گفتم این ی ماهو از دست ندم و از اول مرداد ب ...

مگه ترازتو میدونی الان ؟

خب من ترازمو نمیدونم بخاطر همین 

اتفاقا دست نزدم به هیچی تا ببینم اوضاع چجوره 

مگه ترازتو میدونی الان ؟خب من ترازمو نمیدونم بخاطر همین اتفاقا دست نزدم به هیچی تا ببینم اوضاع چجوره

میدونم که دندون و دارو نمیارم 

و پیراپزشکی میارم 

سر همین ترجیح میدم فکر‌کنم نیمه دوم دانشگاه قبول شدم اینطوری به درسم میرسم ی‌چیز خیلی بهتر قبول میشم 

هیچی...

پول درمیارن از این راه چرا اجازه ندن

آخه یهو اینهمه ۲۰ بشن چجوری تراز بدن اینا خب ...

ممکنه دیگه نمره ۲۰ سال بعد ارزش پارسالم نداشته باشه 

چون اکثرا ۲۰ میگیرن دیگ وقتی دو سه بار دارن ترمیم میکنن

آخه یهو اینهمه ۲۰ بشن چجوری تراز بدن اینا خب ...ممکنه دیگه نمره ۲۰ سال بعد ارزش پارسالم نداشته باشه ...

اینا به این چیزاش نگاه نمیکنن فقط جیبیشونو پر میکنن