2777
2789

بچه ها

اگر خیلی خوشگلید

یعنی در حدی ک هر جا میرید کلی ازتون تعریف میشده از همون بچگی(منظورم اینه ک غریبه ها بهتونبگن نه اشنا و فک و فامیل🤌)و ازین قضیه کاملا مطمئنید ن ک فقط اعتماد بنفس کاذب باشه.

به هیییییچ کس جز مادرتون اعتماد نکنید

حتی خواهرتون😀🤌

همهههه ته دلشون یه حس نفرت و حسادت شدیدی بهتون دارن

و یه جایی گند میزنن ب زندگیتون

هیییبچ کس جز مادرتون دوست واقعی شما نیست اگر این شرایط رو دارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها شاید معاشرتتون ضعیفه ،مگه میشه بین اینهمه آدم یکی ام درست نباشه

ادم درست هم قطعاااا هست

مگه میشه نباشه و همه بد باشن منتهی همه خوش شانس نیستن که ادمای خوب سر راهشون قرار بگیرن😊

من به خواهرت حق میدم 

خودت رو بذار جای اون 

فکر کن خواهرت بابت چیزی که خودش براش تلاش نکرده داره ستایش میشه و تو هم بابت گناه نکرده قیافت به اون اندازه خوب نیست

قطعا ناراحت کنندس

کاش منم خیلی خوشگل بودم ولی حتی مادرمم دوستم نداشت.چه اهمیتی داره آخه 

چ ربطی داره 

من خودم بارها بهم گفتن خوشگلی چ تو محیط دبیرستان حتی اشاره میکردن بهم چ بیرون و ...

ولی دوستای خوبی پیدا کردم... درسته صمیمی نشدم باهاشون ولی آدمای بدی نبودن

و دختر خاله ای دارم ک خیلی خوبه..

ی دوست صمیمی هم دارم ک قلب پاکی داره..

فازتون چیه ک ب خوشگلی اینا ربطش میدید! آدم چ خوشگل باشه چ معمولی اگ ساده باشه گول همه طور آدمی رو میخوره 

بهتره بگی حواس جمع باشیم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
چ ربطی داره من خودم بارها بهم گفتن خوشگلی چ تو محیط دبیرستان حتی اشاره میکردن بهم چ بیرون و ...ولی د ...

یا به اندازه کافی خوشگل نیستی

یا خوش شانس بودی ک ادمای خوبی دورت قرار گرفتن

یا هم انقدر ساده و مهربونی ک ادم خوب و از بد تشخیص نمیدی

من به خواهرت حق میدم خودت رو بذار جای اون فکر کن خواهرت بابت چیزی که خودش براش تلاش نکرده داره ستایش ...

این که ناراحت باشی یه چیزه

این ک خودت و برنی ب درو دیوار و بخوای یکیو بخاطر حسادت بدبخت کنی یه چیز دیگه😄

یا به اندازه کافی خوشگل نیستییا خوش شانس بودی ک ادمای خوبی دورت قرار گرفتنیا هم انقدر ساده و مهربونی ...

خوشگل هستم ب اندازه کافی ، طبق تعاریف دیگران بارها ثابت شده برام، و خودمم چشم دارم خداروشکر

عزیزم احتمالا شما از اون دسته آدما هستی ک تا ی خوشگل میبینی ی جوری میشی فک میکنی بقیه هم همینن

یا خیلی بدبینی 

یا ایقد نشناخته با طرف صمیمی میشی ک بهت آسیب میزنن و همچین نتیجه ای گرفتی، البته اگ خودت خوشگل باشی

یا واقعیت جامعه رو نمیبینی ک اتفاقا خوشگلا چقد طرفدار دارن و چ دختر و چ پسر همیشه دورشونه، زیاد هم برام ثابت شده و اصلا اکثرا متوجه شدن ک خوشگلا خواهان دارن و مهربون تر باهاشون برخورد میشه

اینم بگم آدم حسود هم ب پستم خورده ولی زود اومد دستم، نمونش دوستم ک خودشو کشت ک دوس پسرش منو نبینه و رک بهم گفت میترسم بیاد سمت تو وقتی چهره تو رو دید!! 

من ی دوست صمیمی بیشتر ندارم، بقیه معمولین ولی مهربونن و در حد همون مقدار صمیمیتی ک بینمون هست آسیبی ازشون ندیدم، چون حریم شخصی خودمو کاملا حفظ کردم در برابرشون و با ۵۰نفر صمیمی نشدم ..ب هرحال چ خوشگل باشی چ معمولی افراد خیلی کمی میتونن دوست فوق صمیمی تو باشن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بچه ها شاید معاشرتتون ضعیفه ،مگه میشه بین اینهمه آدم یکی ام درست نباشه

دقیقا 

من بین اون همه آدم با یکی صمیمی ام فقط

بقیه در حد خودشون چون میدونم ب شخصیت من نمیخورن، ولی دشمن هم نیستیم، درواقع میدونم پتانسیل صمیمیت ندارن پس حفظ میکنم لولِ رابطه از ی حد بیشتر نشه

طرف با هرکی از راه رسید صمیمی میشه بعد میگ وای بهم آسیب زد 

والا اطرافم زیااااد دیدم طرف چهره معمولی ولی مدام با اطرافیانش نمیسازه و هعی بحث دارن🤦🏻‍♀️چون اصول دوستی رو بلد نیستن 🤦🏻‍♀️ربطی ب خوشگلی نداره ک ب عنوان ی اصل بیانش کنیم🤦🏻‍♀️

خوشگل هستم ب اندازه کافی ، طبق تعاریف دیگران بارها ثابت شده برام، و خودمم چشم دارم خداروشکرعزیزم احت ...

چقدر حرص میخوری عزیزم نفس عمیق بکش

اره خب قطعا از غریبه ها لطف و انرژی خوب زیادی بهم رسیده

ولی از آشنا نه،من یکی خیری ندیدم😆🤌

چقدر حرص میخوری عزیزم نفس عمیق بکشاره خب قطعا از غریبه ها لطف و انرژی خوب زیادی بهم رسیدهولی از آشنا ...

ن عزیزم با همون لحن خودتون جواب دادم😃💙

احیانا خودت با حرص جواب دادی ک برای من همچین برداشتی کردی😄؟

جانم اینو بهت بگم ک آشنا مخصوصا فامیل کلا خیرش ب کمتر کسی رسیده 

چ قیافت خوشگل باشه چ زشت فامیل انگار از دشمن بدتره🤦🏻‍♀️ یعنی من با هرکی هم صحبت شدم خیری از فامیل ندیده بود... 

من خودمم از فامیل هیچ خوشم نمیاد چون دو رو هستن و حسود...فقط با ی دختر فامیلمون اوکی هستم و بقیه غریبه و دوستِ صمیمی خودم اینا 

ن عزیزم با همون لحن خودتون جواب دادم😃💙احیانا خودت با حرص جواب دادی ک برای من همچین برداشتی کردی😄؟ ...

نه عزیزم🤍

خب خوبه خودتم قبول داری

منم‌همین طور بهترین دوستم دختر خالمه و جز اون‌نمیتونم‌ب کسی اعتماد کنم بخاطر همین میگم استثناعم هست

ولی ادما هر چقدرم اولش اوکی بشن ،یه روزی یه جایی نا امیدت میکنن

نمیدونم چند سالته ولی خیلی مراقبت باش

هر چی سنت بیش تر بشه رفتارای بد تری ادما میبینی شاید حتی صمیمی ترین دوستات ک الان ازشون دفاع کردی

ب هر حال امیدوارم چیزایی که من تجربه کردم و تو تجربه نکنی