2777
2789

من روز اول 4ساعت ی بار و روز دوم 6ساعت یه بار استامینوفن میدادم 

وقتیم اون مابین ی کوچولو گرم میشد به دست و پاش گلاب میزدم دماش پایین میومد

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
من روز اول 4ساعت ی بار و روز دوم 6ساعت یه بار استامینوفن میدادم وقتیم اون مابین ی کوچولو گرم میشد به ...

من اول شربت دادم بعده یکساعت شیاف ؟

یعنی نباید اینجوری میدادم؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واسه تب 38 درجه لازم نیست شیاف بذاری ،استامینوفنشو بده دست و صورتشو پاهاشو بشور تبش میاد پایین

دیروز واکسنشو زدیم 

به من گفتن شربت دادی بعد یکساعت نیومد زیر ۳۷/۵ بهش شیاف بزن 

منه ساده هم همینکارو کردم الان خیلی ناراحتم میگم یوقت برای بچم ضرر نداشته باشه 

این بهداشتی ها هیچی نمیدونن😔

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

من اول شربت دادم بعده یکساعت شیاف ؟یعنی نباید اینجوری میدادم؟

شیافو سر خود دادی یا دکتر گفت

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
بهداشت بهم گفت دو روز قبلش پیش دکترش بودم گفت فقط یک ساعت قبل واکسن شربت بده بقیه رو بهداشت بهت میگه

اگه بهداشت گفته حتما ی چیزی میدونه 

ولی به من نگفتن شیاف استفاده کن

دیروز واکسنشو زدیم به من گفتن شربت دادی بعد یکساعت نیومد زیر ۳۷/۵ بهش شیاف بزن منه ساده هم همینکارو ...

اشکالی نداره با یبار چیزیش نمیشه ولی دیگه نذار ،همون استامینوفن بده و پاشویش کن 

دست و پاهاشو با آب ولرم یکم رو به سردی بشور 

دوتا دستمال نرم بزن به آب ولرم آبشو بگیر بذار روی کشاله هاش یکی بذار رو پیشونیش ،دوتام بذار زیر زیربغلاش