2777
2789
عنوان

شکستگی انگشت کوچک پا

2407 بازدید | 12 پست

تجربه ای داشتید؟ نمیخوام گچ بگیرم کلی کار عقب افتاده دارم نباید خونه بمونم، بنظرتون بعد چند روز خوب میشه با احتیاط زمین بذارمش، ۲۲ سالمه، قرص بخورم زود جوش بخوره ؟

یعنی چی نماهم گچ بگیرم اینطوری که خوب نمیشه قرص ها هیچ تاثیری ندارند من خورده ام ولی انگار نه انگار

اخه انگشت کوچیکس چندتا تاپیک خوندم گفتن چسبونده به انگشت بغلی خوب شده، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دو ماه پیش این اتفاق افتاد برام

رفتم پیش دکتر، گفت انگشت قابل گچ گرفتن نیست

یه پنبه گذاشت لای انگشت شکستم و انگشت‌کناریش که به شست نزدیکتره، بعد باید با چسبای نواری پزشکی که حالت پارچه دارن، این دوتا انگشتو ببندی

همین، پاتو توو کفش تنگ نذار، روو پاتم تا جایی میتونی واینستا یا روو انگشتت وزنتو ننداز

اخه انگشت کوچیکس چندتا تاپیک خوندم گفتن چسبونده به انگشت بغلی خوب شده،

با دردش میتونی کنار بیای؟

دکترت چی میگه؟

ما یکی از آشناهامون انگشت دستش شکست اینم توجه نکرد گچ نگرفت بعد دو سال مجبور به عمل شد چون گو نگرفته بود انگشتش کج جوش خورده بود 

سلام عزیزم من دو ماه پیش این اتفاق افتاد برامرفتم پیش دکتر، گفت انگشت قابل گچ گرفتن نیستیه پنبه گذاش ...

ممنون از نظرتون، بعد چه مدت خوب شدین شما؟ چند وقت بعد پاتونو زمین گذاشتید

سلام عزیزم من دو ماه پیش این اتفاق افتاد برامرفتم پیش دکتر، گفت انگشت قابل گچ گرفتن نیستیه پنبه گذاش ...

قشنگ ببند که این انگشتا بهیچوجه تکون نخورن

دو هفته‌ای خوب میشه

البته قرص کلسیم هم باید بخوری این دوهفته، من خودم استخون انگشتم دو جا شده بود ینی از هم جدا بود دو تیکه‌ش، حتما کلسیم از داروخونه بخر بخور

ببخشید چی شد که شکست؟ اخه منم انگشت کوچیک پام خیلی میخوره اینور اونور درد میگیره🥲🥲🥲

خیلییی الکی بخدا، محکم ضربه خورد بهش سر به هوا بازی دراوردم🥲😤