2777
2789

سلام دوستای عزیزم 

من شاغلم و بچم ۸ماه و نیمشه 

چون شوهرم چند بار با مادرم بد حرف زده مادرم لج کرده میگه از بچت نگه داری نمیکنم و الان تقریبا دو هفتس ک با من دعوا کرده میگه شوهرت دیوونس و ….منم دیگه نرفتم خونه بابام با اینکه همسایه ایم

با اینکه خودم خیلی تو زندگیم عذاب کشیدم ولی نمیتونم جدا بشم و بچمو بدون پدر بزرگ کنم 

مامانم ن تو بارداریم ن زایمانم و ن بعدش اصلا کمکم نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کرد عزیزم مگه نوکر بچه شماست هم بهش بی احترامی کنه اقا هم بچه شو نگه داره زنش بره پول بیشتری در بیاره واسه زندگیتون متنفرم از آدمهای پررو یه پرستار بگیر یا خونواده شوهرت تو نگهداری کمک کنن تا شوهرت درست حرف زدن و یاد بگیره 

بچت رو بزار مهد کودک یا بده مادر َشوهر نگه داره

مادر شوهرم میتونه نگه داره ولی اونم فقط به فکر خودشه و گفت نمیتونم میخواستی نیاری 

حتی وقتی شوهرم بچمو برد دکتر بخاطر تب بالاش 

،مادرش باهاش قهرکرد گفت اولویتت بچته ب من اهمیت نمیدی

خب حق باکدوم بوده؟بچتو بذارمهد یاخونه مادرهمسرت

مادرشوهرمم خیلی بده

تازه ۲۸روز از زایمانم میگذشت به شوهرم گفتم بچهرو میبرم خونه مادرم همکارام میخوان بیان و کادوشو بیارن

مادرمم همسایمونه

گفت باشه ببر بعد برگشتم خونه به شوهرم گفتم قبل اینکه همکارا بیان برم ارایشگا دیدم فوشم داد و هولم دادو….دیگه

من و شوهرم بحثمون شد

رفت دم‌در خونه بابام گفت بچه رو بدین نمیخوام اینجا باشه مامانمم گفت نمیدم دخترم کجاست منم گفتم مامان بچهرو نده

زنگ زد به پلیس و ابرو بابام اینارو تو درهمسایه برد

کار خوبی کرد عزیزم مگه نوکر بچه شماست هم بهش بی احترامی کنه اقا هم بچه شو نگه داره زنش بره پول بیشتر ...

اونا اصلا نگه داری نمیکنن

پس من چی 

من هیچکیو ندارم چیکار کنم

همسرت بره مهدثبت نامش کنه هزینشو خودش بده تا بدونه چطورحرف بزنه بامادرتون.

تا قدرشو بدونه

اول اصرار کن بهش بگو ببرخونه مادرت نگه داره.این همه مادرمن نگه داشت حالانوبت مادرشماست

خودت زنگ نزنی مادرش یا نبری مهد.بذاربه عهده همسرت

دردم از یار است و درمان نیز هم
بچت رو بزار مهد کودک یا بده مادر َشوهر نگه داره

دعوایی که کردیم زیر سر مادر شوهرم بود چون اون زنگ زده بود حرفای دروغ ب شوهرک زده بود ک دعوا درست کنه 

بعد از این قضیه هم بچمو چند ماه ندید و گفت یک ساعتم نمیگیرمش

همسرت بره مهدثبت نامش کنه هزینشو خودش بده تا بدونه چطورحرف بزنه بامادرتون. تا قدرشو بدونهاول اصرار ک ...

عزیزم من اصلا با مادرش حرف نمیزنم چون عامل اصلی دعوامون اون بود

من ۲۸سالمه بعد از این دعوا روماتیسم گرفتم و داغون شدم

دعوایی که کردیم زیر سر مادر شوهرم بود چون اون زنگ زده بود حرفای دروغ ب شوهرک زده بود ک دعوا درست کنه ...

الان تصمیم همسرت چیه؟اون باید بفکرباشه نه شما

نری اثرارکنی به مادرت که نگهش دار. اون لطفشو کرده بد جواب گرفته

دردم از یار است و درمان نیز هم
همسرت بره مهدثبت نامش کنه هزینشو خودش بده تا بدونه چطورحرف بزنه بامادرتون. تا قدرشو بدونهاول اصرار ک ...

به مادرش اعتکاد ندارم میترسم ی بلایی سر بچم بیاره چون از خونمون تشنس

الان تصمیم همسرت چیه؟اون باید بفکرباشه نه شمانری اثرارکنی به مادرت که نگهش دار. اون لطفشو کرده بد جو ...

اون هیچکاری نکرده مامانم از اول اهمیت نمیداد فقط تنها کاری ک کرد تو دعوا بچهرو بهش نداد ک بره