2777
2789
عنوان

رشته دندانپزشکی

4093 بازدید | 26 پست

سلام 

اگه کسی دانشجوی این رشته هست و یا مشاور هستن و اطلاع دارن ، ممنون میشم درباره حجم درسی ، سختی کار ، درآمد و غیره ی این رشته به من کمک کنین 🙏

اینکه باتوجه به زورورزی این رشته آیا برای یه خانم مناسبه ؟ چه ویژگی های شخصیتی برای این رشته داشته باشیم و خلاصه اگه چیزی میدونین مشتاقم نظرتون رو بشنوم 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حجم درسی کمتر از بچه های پزشکیه بیشتر واحدامون عملیه ظریف کاری و ریزه کاری هم زیاد داره باز سو ...

یه چیزی ، بقیه بهم میگن باتوجه به اینکه روحیه ی کنجکاوی دارم برم پزشکی و دندون خیلی محدود به فک و دهانه و برام مناسب نیست

ولی خودم واقعا توانایی درسای زیاد پرشکی و اون حجم از طول کشیدن رو توی خودم نمیبینم . به علاوه مطمئن نیستم اونقدر کار ظریف بتونم بکنم ، به نظرتون میتونم ادم مناسبش باشم ؟

رشته خوبیه اما مهم اینه که ادامه بدی و عمومی نمونی خطر دیسک کمر و گردن هم دارهشیفت شب ندارهپذیرشش هم ...

چرا عمومی نمونم ؟ کافی نیست ؟

فکر کردم فقط پزشکی حتما باید از عمومی رد بشی ...

عزیزم حجم درسی کمتر از بچه های پزشکیه بیشتر واحدامون عملیه ظریف کاری و ریزه کاری هم زیاد داره باز سو ...

سلام ببخشید حقوقش تو طرح چقده؟ و درسته که حداقل ماهی ۱۰۰ تومن راحت درامدشه؟

چرا عمومی نمونم ؟ کافی نیست ؟فکر کردم فقط پزشکی حتما باید از عمومی رد بشی ...

نه ما چندتا دندون پزشک عمومی اطرافمون داریم اصلا اوضاعشون خوب نیست ، بخون واسه تخصص حتما مخصوصاً زیبایی چون درآمدش بالاست

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

یه چیزی ، بقیه بهم میگن باتوجه به اینکه روحیه ی کنجکاوی دارم برم پزشکی و دندون خیلی محدود به فک و ده ...

پزشکی فقط اون خانم دکتر گفتن بقیه  و روپوش پزشکی پوشیدنش نیس اگه علاقه داری و به اصطلاح درس خوندن رو دوسداری برو  در غیر اینصورت برو دندون 

دندونپزشکی هم کار عملی زیاد داره یه دستت باید به کتاب باشه یه دستت هم به کار با گچ

پزشکی فقط اون خانم دکتر گفتن بقیه و روپوش پزشکی پوشیدنش نیس اگه علاقه داری و به اصطلاح درس خوندن رو ...

من حتی به اون روپوش پوشیدن و خانم دکتر گفتنشم علاقه ای ندارم

نه واقعا ادم درسخونی نیستم ، نه اینکه نخونم ولی تلاشگر به اون صورت نیستم

درباره ظریف کاری ، چیزی هست که طی زمان درست بشه و بهتر بشه ؟ چون مطمئن نیستم اونقدر کار تمیزی بتونم دربیارم

نه ما چندتا دندون پزشک عمومی اطرافمون داریم اصلا اوضاعشون خوب نیست ، بخون واسه تخصص حتما مخصوصاً زیب ...

واقعا ... ممنون ، فعلا ببینم تو انتخاب رشته چیکار میکنم ، تا تخصص و اینا