2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید زمان زیادی بگذره

خدا بهت صبر بده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

تجربه ندارم عزیزدلم،ولی خودتو دست خدا بسپار،قران و نماز بخون

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

چقدر زمان گذشته؟من بعد حدود ۱سال و نیم آروم تر شدم،ولی هیچوقت فراموش نمیشه یه یادی ته قلبت هست

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

نباید سعی کرد ک حس سوگواری رو نادیده گرفت چون فقط تلنبار میشه ، باید اجازه داد که این احساسات تخلیه بشن تا جا برای احساسات بعدی باز بشه ، چاره ای جز این نیست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

طول می کشه که بتونید به پذیرش برسید و با این غم زندگی کنید. ولی اگر احساس افسردگی دارید از روانپزشک و روانشناس کمک بگیرید حتما. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم