2777
2789
عنوان

پاکسازی چاکرا

1653 بازدید | 32 پست

کسی بوده که چاکرا هاشو پاک سازی کنه؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

من بچگی عاشق خاک بودم پابرهنه راه میرفتم لذت میبردم ولی الان چندشم میشه 

و الان چاکرا تاجم بازه خیلی چیزارو درک میکنم تموم احساسات طرف میفهمم و ....

راه رفتن روی زمین و چمن و خاک پای برهنه و نفس عمیق از شکم باعث باز شدن چاکرا تاج میشه

چاکراهها کجامونه😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچگی عاشق خاک بودم پابرهنه راه میرفتم لذت میبردم ولی الان چندشم میشه و الان چاکرا تاجم بازه خیلی ...

آها ممنون که گفتی

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

چاکراهها کجامونه😁

عزیزم همه آدما چاکرا دارن که اگه پاکسازی کنن زندگیشون بهتر میشه تو گوگل کاملا توضیح داده 

چاکرای چشم سوم همونی که بهش چشم برزخی هم میگن 

میشه راجبه چاکراهای دیگم بگید؟

ببین ما هفت تا چاکرا داریم هرکدوم یک کارایی دارن تو گوگل توضیحش هست کاملا 

مثلا برای چاکرا گلو یا قلب‌ چیکار کنیم که متعادل بشن؟

گلو استفاده از سنگ ابی مثل فیروزه و خوردن اب خورشیدی 

من چاکرای گلوم بازه 

قلبمم بازه و اذیتم میشم اون هم با نیروی عشق باز میشه و استفاده از سنگ سبز

گلو استفاده از سنگ ابی مثل فیروزه و خوردن اب خورشیدی من چاکرای گلوم بازه قلبمم بازه و اذیتم میشم اون ...

من چاکرای گلوم بسته ست و بغض توی گلومه

قلبمم کامل یخ زده

آب خورشیدی چطوریه؟

میدونه اینو چه کارایی برای متعادل شدنشون باید انجام بدیم؟

مدیتیشن از کانال بیداری ایرانیان گوش کن تو تلگرام 

خوردن اب خورشیدی برای چاکرای گلو 

عشق به موجودات و کمک به آنها برای چاکرای قلب 

استفاده از سنگ های طبیعی برای چاکراها تو گوگل هست هر چاکرا سنگ مخصوص داره 

پیاده رویی و ووو