2777
2789
عنوان

شما بگین من چمه😐

452 بازدید | 33 پست

توروخدا بی تفاوت رد نشین من ۵ ساله ازدواح کردم یه پسر دو ساله دارم اصلا اصلا با شوهرم جور نیستیم نگین چرا بچه اوردی چون بعد بچه دار شدن کلا عوض شد جوری که یبار به مامانش میگفت الان بچه داره هیچ گوهی نمیتونه بخوره😐میزنه😐خیانت میکنه😐گتد اخلاقه😐خرجی نمیده خودم تو خونه کار میکنم بریم اون سر ماجرا مامانم حاضره بمیرم کنارشون نباشم دیروز بخاطر اینکه دو روز پشت سر هم رفتیم خونشون بچه دوسالمو زد☹️اینم از خانوادم خب شماها بگین من چیکار کنم یه راه حل دارم اونم اینه که خودمو خلاص کنم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه باید باید باید بری پیش روانشناس ، اگر شرایط مالی نداری زنگ بزن ۱۴۸۰ رایگان مشاوره میدن ، دوم این که اگر میتونی طلاق بگیری بگیر اگر نه با طلاق عاطفی زندگی کن ، یعنی کلا اونو به چپت حساب نکن واسه خودت زندگی کن باشگاه برو به خودت برس خوش باش این روزها همراه که داره می‌ره

شاید دعا نوشتند براش 

ببین دعای محبت بخون ب غذا هاش  

نماز شب بخون 

تو شربت براش قرص ال دی حل کن 

هورموناش تغییر کنه و میل جنسی ش کم بشه 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
اول اینکه باید باید باید بری پیش روانشناس ، اگر شرایط مالی نداری زنگ بزن ۱۴۸۰ رایگان مشاوره میدن ، د ...

نمیتونم تحملش کنم دنبال محبت میگردم میترسم خیانت کنم🥲

ببین روشی هست که بتونی رام بکنیش روشهای مختلف رو روش تست کن با مهربونی اگه بشه خیلی خوبه 

تو خونه کار می‌کنی خوبه برای خودت پس انداز کن هر دفعه هم زد برو پزشکی قانونی،پول و مدرک جمع کن اگه بهتر نشد برای طلاق اقدام کنی