mamy12_arah مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 237 عنوان مامانایی که بچه تون بد غذاست 🫤 409 بازدید | 71 پست دخترم اصلا غذا نمیخوره هرچی درست میکنم نمیخوره از غذاهای ابکی و شل تا غذاهای انگشتی هیچی نمیخوره دیگه کم اوردم تو دوماه هیچی اضافه نکرده نه ماهشه مولتی و اهنم میدم راهکاری ندارید واسه خوش اشتها شدن بچه شربت زینک میتونم بدم ؟ 1403/04/28 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19148 دلم برا دوران زیر ۱ سالگی دخترم تنگ شدهخوش غذا خوش خواب بدون شیطنت🥲😄الان ۱ سال ۸ ماهشه. تا این موقع از روز یکم چایی خورد و دوبند انگشت کیک. ناهارم نخورد. پوففففف تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
تبسم۱۲ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2505 من چندسالی خیلی خیلی سختی کشیدم، بعضی وقتا دیگه میرفتم تو اتاق و تا میتونستم گریه میکردم،من اسباب بازیارو میریختم جلوش، خودم باهاش بازی میکردم بعد یه قاشق میذاشتم دهنش
jggdewopyr عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1486 هیچی کارت دراومده😅😅 پسر منم از اول که ب غذا افتاد اینجور بود تا الان که سه سالشه😂 انواع اقسام ازمایش دکتر ویتامین هم جواب نداد دیگه سپردمش بخدا
mamy12_arah مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 237 ببرش دکتر تغذیه شما بردی جواب میده متخصص اطفال بردم گفت بخاطر دندونشه چون قبلا خوب میخورد تز وقتی دندون دراورده دیگه هیچی غذا نمیخوره
mamy12_arah مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 237 هیچی کارت دراومده😅😅 پسر منم از اول که ب غذا افتاد اینجور بود تا الان که سه سالشه😂 انواع اقسام ازم ... نه ترو خدا 😩
jggdewopyr عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1486 من چندسالی خیلی خیلی سختی کشیدم، بعضی وقتا دیگه میرفتم تو اتاق و تا میتونستم گریه میکردم،من اسباب با ... بخدا عذابه بچه بدغذا وای مخصوصا که بقیه بهت بگن بهش برس دوس داری طرفو جر بدی همه هم فک میکنن تو بهش نمیرسی درست حسابی
tajanqi عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 625 شما بردی جواب میده متخصص اطفال بردم گفت بخاطر دندونشه چون قبلا خوب میخورد تز وقتی دندون دراورده دیگه ... منخودم مجردمیکی از بچه های فامیلمون روبردن خوب شد
mamy12_arah مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 237 من چندسالی خیلی خیلی سختی کشیدم، بعضی وقتا دیگه میرفتم تو اتاق و تا میتونستم گریه میکردم،من اسباب با ... نمدونی چی فیلما که براش بازی نمیکنم دختر بزرگم طفلی ادایی هرچه حیونه درمیاره نمدونی چه کارا نمیکنه دیگه کلاغه شدم 🙁
jggdewopyr عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1486 نه ترو خدا 😩 بعضی بچها درست میشن بعدا والا بچه منکه هنوز درست نشدهحالا ناامید نباش
تبسم۱۲ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2505 بخدا عذابه بچه بدغذا وای مخصوصا که بقیه بهت بگن بهش برس دوس داری طرفو جر بدی همه هم فک میکنن تو بهش ... آره دقیقا به منم میگفتن،نمیدونستن من سر این قضیه پیر شدم، موهام سفید شد،بچه من شیرهم نمیخورد، با سرنگ بهش شیر میدادم🥺🥺
mamy12_arah مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 237 بخدا عذابه بچه بدغذا وای مخصوصا که بقیه بهت بگن بهش برس دوس داری طرفو جر بدی همه هم فک میکنن تو بهش ... وایی بیشتر این حرصم میده که با بچه های بقیه مقایسه میکنن بچه فلانی نه ماهگی راه رفت و فلانی بچه ش هفت ماهگی زبون باز کرد 🫤😑
jggdewopyr عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1486 آره دقیقا به منم میگفتن،نمیدونستن من سر این قضیه پیر شدم، موهام سفید شد،بچه من شیرهم نمیخورد، با سرن ... اره بخدا میفهممتالان بچت چن سالشه
تبسم۱۲ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2505 نمدونی چی فیلما که براش بازی نمیکنم دختر بزرگم طفلی ادایی هرچه حیونه درمیاره نمدونی چه کارا نمیکنه د ... درست میشه عزیزم فقط تجربه من میگه که به خودت سخت نگیر، مثل من خودتو پیر نکن،الان بچه من ۵ سالشه خداروشکر بهتره، چیزای سالم میخوره، الان میگم چرا الکی خودمو عذاب میدادم