دوستان کسی مشکل منو داشته از درس خوندن متنفرم این طور نیست که درسم بد باشه اتفاقا جزو بچه هایم ک معدلم بالاس ولی نفرت دارم از هرچی ک مربوط به درسه میخوام از خواب بلند شم همه چیز رو ی دور لعنت میفرستم . از همکلاسی هام بدم میاد از تکالیف بدم میاد انگار از اجبار انجام میدم . میخوام به زودی بیام بیرون ولی نمیدونم برم سراغ چه کاری . راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
نمرهرهام همه بالاس هر وقت میگم بدم میاد از درس خوندن همه میگن تو ک درست خوبه چه ربطی داره آخهقشنگ مث ...
وای منم دقیقا من خسته ام عصبی ام حالم بده بدم میاد از کتابام به زور به زور میخونم دوس ندارم متن هارو تا آخر بخونم
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª