2777
2789
عنوان

سلام میشه بیایین

47 بازدید | 8 پست

من چندماه پیش خواستگار برام اومده بود،مثل خودم مطلقه بود،جواب منفی بهشون دادم،چندبار زنگ زدن همش میگفتم جوابم منفیه خیلیی سمج بودن،خواهرپسره هم اومده بود تنهایی باهام حرف زد بازم گفتمش جوابم منفیه،چون پسره تایپ من نیست،۱۶سال ازم بزرگتره من ۲۹سالمه،اون ۴۵،پریروز خواهرش بهم پیام داد جوابت همون نه هست منم گفتمش بله،بعد مامانم و خواهرم داشتن باهم حرف میزدن خواهرم به مامانم گفته باهم دیگه تلفنی و چت باهم دیگه حرف بزنن،منم بهشون میگم جوابم منفیه،اعصابم خرابه،اگه خواهرم ازم پرسید چی جوابشو بدم؟؟؟خود خواهرمم میدونه جواب من منفیه،میشه کمکم کنید؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو فاصله سنیمون زیاده خوشم نمیاد برمنم یه مورد اینجوری پیش اومد خودمادرم رد کرد

نمیفهمن مغز ندارن خانواده پسره،خواهرش میگه چه اشکال داره یه مدت نامزد بمونید ببین اخلاق هاتون بهم میخوره یا نه،صداش پیرمردیه🤢🤮

نمیفهمن مغز ندارن خانواده پسره،خواهرش میگه چه اشکال داره یه مدت نامزد بمونید ببین اخلاق هاتون بهم می ...

من اصلا با اینجور آدما نمیتونم ارتباط برقرار کنم احساس میکنم هیچ وجه مشترکی باهم نداریم حرف همونمیفهمیم تورونه گفتن پافشاری کن خودخانواده پسره ام بالاخره بیخیال میشن 

مرادرکودکی شوق دگر بود   خیالم زین حوادث بی خبربود