2777
2789

منم تو مطب دکتر نفر آخر بودم،،یه آقایی هم قبل من بود،،ما تو سالن تنها شدیم،،بهم گفت شمارتون میخوام ،،گفتم شما برادرمی،،منم بچه دارم و متاهلم،،گفت اشکال نداره مهم نیس،،گفتم واسه من مهم میمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم میگن با متاهل راحت تره ،من هرجا میرم چون بی بی فیس فکر میکنن مجردم مزاحم میشن ،دوستان من ی سوال دارم اگه ی مرد فامیل نزدید ی آهنگ بفرسته که اسم آدم توش باشه بعد تو آهنگم بخونه من خیلی صبورم نه وقتی از تو دورم یعنی چی ،تو اهنگ میخوند میدونم توم دوسم داری ولی نمیدی اصلا بروز منظورش از فرستادن این اهنگ یعنی چی

منم تو مطب دکتر نفر آخر بودم،،یه آقایی هم قبل من بود،،ما تو سالن تنها شدیم،،بهم گفت شمارتون میخوام ، ...

هدفشون فقط و فقط کردنه متاهل باشی بهترررر چون راحت انجام میدن ...من یکیو میشناختم قیافه صفرررر  چون مطلقه بود خوشتیپ ترین پسرا بهش شماره میدادن

رابطه نه ولی خاستگار داشتم منو از شوهرم خواسته بودن فکر میکردن داداشمه😐😐😐

این اتفاق برا منم افتاد  محل کارمون یه جا بود و فامیلامونم‌شبیه همه بعد طرف اومد به خودم گفت گفتم من متاهلم بعد فکر کرده بود من گذاشتم رو حساب مزاحمت و میخوام بپیچونمش رفته بود به شوهرم گفته بود خواهرت‌ نیت منو بد برداشت کرده من قصدم خیره 😂😂

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
هدفشون فقط و فقط کردنه متاهل باشی بهترررر چون راحت انجام میدن ...من یکیو میشناختم قیافه صفرررر چون ...

ن و خواهرشونم متاهل،،دم دسشونم‌ هست،،شما هم نیاز نبود این قد واضح بگی