2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکنش شوهرت چی بوده 😂

یه مدت گیر داده بود همینم مونده زنمو ازم خاستگاری میکنن و ...

یه بارم از مادرش منو خواستن اخه عین مادر و دختریم  برا همین طرف گفته بود چه دختری چه عصای دستی 😂😂 

منم خواهر شوهر داشتم مادر شوهرم فکر کرد برا اونه 

کاش همون موقه میگفتن برا من بود که ردشون میکرد 

ولی اجازه خواستن برا خواستگاری و شب خواستگاری 

شوهرم یکم دیر اومد 

بعد فهمیدن من شوهر دارم ولی خب اخرش خواهرشوهرمو برا پسر کوچیکه گرفتن که دیگه دست خالی نرن 😂😂😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
این اتفاق برا منم افتاد محل کارمون یه جا بود و فامیلامونم‌شبیه همه بعد طرف اومد به خودم گفت گفتم من ...

😂😂😂😂😂😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
😂😂وای شوهرت چی گفت بهشون

گفته بود دروغ نگفته متاهله منم داداشش نیستم شوهرشم دفعه بعدی خواستی به یکی پیشنهاد بدی اول‌انگشت حلقه اشو‌یه نگاه بنداز 😂

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
مکلم تربیت تو ک این قد واضح نیت اونا رو تایپ میکنی

چ ربطی ب تربیت من داره انگار دلت میخواد دروغ بشنوی...یکی دیگه میره پی شهوتش من بی تربیتم؟؟؟تو از اون دسته ادمایی ک میگی دخترا نگن پریودیم یا زن باید خفه خون بگیره ....نیت پسرا همینه محاله غیر این باشه وگرنه چرا باید بگن مشکلی با متاهل بودن نداریم ؟؟؟!!!! ببخشید ک نگفتم اومدن دنیال خوشگلیت

گفته بود دروغ نگفته متاهله منم داداشش نیستم شوهرشم دفعه بعدی خواستی به یکی پیشنهاد بدی اول‌انگشت حلق ...

اولین باره میشنوم یه مرد خودش بیاد خواستگاری اونم از مثلا داداش طرف ...چ عجیب !!!!!!!!!!!!

اولین باره میشنوم یه مرد خودش بیاد خواستگاری اونم از مثلا داداش طرف ...چ عجیب !!!!!!!!!!!!

طرف مشتری ثابت اونجا‌بود از یه استان دیگه بود هرچندوقت یکبار میومد و‌میرفت درواقع میخواست اول با خودم هماهنگ کنه اگه اوکی بودم خانواده اشو‌بیاره 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
چ ربطی ب تربیت من داره انگار دلت میخواد دروغ بشنوی...یکی دیگه میره پی شهوتش من بی تربیتم؟؟؟تو از اون ...

من از تو نپرسیدم اومده دنبال چی،،استارتر پرسید با اینکه متاهلین کسی پیشنهاد داده،،منم ی مورد گفتم،،اومدی واضح افکار اون ادم بیان میکنی،،بعد مگه حرف از خوشگلی من زدم،،مگه شما منو دیدی،،من اگه زشتم یا قشنگ الان بحث ی چیز دیگه است

چ ربطی ب تربیت من داره انگار دلت میخواد دروغ بشنوی...یکی دیگه میره پی شهوتش من بی تربیتم؟؟؟تو از اون ...

نگفتم دروغ میگی یا راست،،میگم نباید ریپ بزنی رو پیامم بگی نیتش فلان

دقیقا زدی وسط خال و حقیقت را گفتی

کسی ک میگه با مناهل بودنت مشکل ندارم واقعا داره بدترررررین نوع توهین به یه زن میکنه بخدا منم اگه رک گفتم خواستم دخترای ساده بفهمن و گول نخورن