2777
2789
عنوان

اونایی که رفتن کربلا بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 40 پست
چقدر خوب و عالی توضیح دادید بنظرتون میتونم هوایی برم نجف بعد از اونجا پیاده برم کربلا بعد از کربلا ه ...

بله میتونی با هواپیما بری نجف و پیاده بری کربلا، بعد دوباره با ماشین برگردی نجف و با هواپیما برگردی ایران، کربلا فرودگاه نداره.

فقط اینو در نظر داشته باش که اون تایم پیاده روی، بلیط هواپیما به سختی گیر میاد و هزینه شم بیشتره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گرفتم.فقط برای سفرهای هوایی ارز میدن.وقتی تاریخ پروازت قطعی مشخص شد، تا حداکثر ۳روز قبل پرداز، اپ ...

اینطوری باشه خیلی خوبه 

پس اول پول رو میدم بعد روز پرواز پول رو میگیرم درسته

انشالله از شنبه بیوفتم دنبال پاسپورت و با چند تا کاروان صحبت کنم ببینم شرایط چطوریه 

انشالله قسمت همه بشه که زیارت اهل بیت قسمتتون بشه 

من دیوانه ی امام حسین و اهل بیتم 

حتی پولشم ندارم ولی بدجور به دلم افتاده برم و میدونم که بزودی میرم 

مسیر سختی پیش رومه اگر لایق باشم امام حسین راه رو برام آسون میکنه 🥺🥺🥺🥺

بله میتونی با هواپیما بری نجف و پیاده بری کربلا، بعد دوباره با ماشین برگردی نجف و با هواپیما برگردی ...

بنظرتون میتونم فقط رفت رو هوایی برم و برگشت با ماشین برگردم؟؟؟؟

چون سخت پیدا میشه بلیط ؟؟؟

بنظرتون میتونم فقط رفت رو هوایی برم و برگشت با ماشین برگردم؟؟؟؟چون سخت پیدا میشه بلیط ؟؟؟

بله میشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بنظرتون با پول هواپیما و خرید ارز تقریبا چقدر باید داشته باشم؟؟؟

حدود ۴۰_ ۵۰ تومن