2777
2789
عنوان

باید از بچه ام دفاع کنم یا نکنم

146 بازدید | 13 پست

بچه بودم مادرم اصلا ازم دفاع نمیکرد منم همیشه حس بی پناهی داشتم الان کسی به بچم چیزی بگه خیلی بهم میریزم دفاع کنم خوبه یانه؟خودشون بلد نیستن از خودشون دفاع کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم منو باچوب میزد تو حموم میکرد ایناهیچ وقت یادم نمیره مامانم هیچی نمیگفت الان من نمیخام مثل مامانم باشم هی منو ول میکرد خونه خواهر وبرادر و خاله و دایی میرفت اینور اونور میدونم خودم دفاع کنم درست نیست ولی دست خودم نیست 

زیاد دفاع کنی در اینده بزرگ هم شد تو جامعه منتظره تو دفاع کنی ازش ...شاید خیلی جاها کنارش نباشی 

الان کوچیکه همه جا نه ولی بعضی جاها ازش دفاع کن.

ولی بهش یاد بده چطور از پس خودش بربیاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

با بچه دعواش بشه دخالت نمیکنم 

اما آدم بزرگ باشن چرا 

پارسال دخترم با ذوق گفت میخوام برم کلاس نقاشی 

معلمش سخت گیر بود 

بعد دو جلسه گفت دیگه نمیخوام برم منم نفرستادمش

روز دوم که رفتم دنبالش جلوی مامانای دیگه و هم‌کلاسی هاش معلمش گفت ، رنگ آمیزیش خوب نیست 

دخترم با یه چهره پژمرده داشت نگام میکرد و خجالت زده بود 

منم بلند گفتم وااای چه نقاشیه قشنگی خودت کشیدی مامان 

خیلی خوشگل شده 

بعد رو به معلمش گفت خیلی خوب رنگش کرده 

یکی از قشنگترین نقاشی هایی هست که تا الان کشیده ، دوست دارم بچسبونمش به دیوار اتاقم 

بعدم دخترم رو بغل کردم و بوسیدم 

اومدیم خونه به معلمش پیام دادم دخترم دیگه نمیخواد بیاد کلاس ، با اینکه کل پول رو داده بودم 

همیشه نیاز نیست چنگ و دندون نشون بدی 

با کلام و رفتارت به دخترت ثابت کن همه جوره پشتشی و دوسش داری

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

درستش اینه ک به بچه ات یاد بدی از خودش دفاع کنهو ی جاهاییم باید خودت دفاع کنی

دفاع نمیکنن ازخودشون چون باباشون پشتشون نیست همش حق به ذیگران میده شوهرم میگه مقصر بچه های منن اونام جرعت ندارن ازخودشون دفاع کنن 

دفاع نمیکنن ازخودشون چون باباشون پشتشون نیست همش حق به ذیگران میده شوهرم میگه مقصر بچه های منن اونام ...

وا 

شوهرت رو ببر مشاوره

تو خودت دفاع کن حداقل بدونن یکی پشتشون هست از هیچی بهتره