2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس معمولی پسر ،معمولی نمیمونه! حتا خیلی حرفا ممکنه زده بشه ولی چون برچسب دوست معمولی روشه دیگه مم ...

دقیقا حرف هایی زده میشه که از حدشون جلو تر رفتن اصلا درست نیست

خارج نمیدونم چجوریه ولی میدونم تو ایران خوب نیست اصلا

دوست معمولی با جنس مخالف سخته باید ادم حد خودشو بدونه و ممکنه وابستگی ایجاد شهکلا ترجیح میدم سمتش نر ...

نه من با کسی دوست نیستم 

تو فامیله 

به عنوان خواهر کوچکتر و دوستش منو میدونه 

حس میکنم یکم غیر عادی شده 

یه کلیپ خارجی دیدم درباره دوست پسر معمولی، با یه عالم ادم مصاحبه کردن مستندطور، نتیجه مصاحبه این شد هیچ جای دنیا هیچ دوستی معمولی نمیشه برقرار بشه بین دو جنس مخالف!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نه من با کسی دوست نیستم تو فامیله به عنوان خواهر کوچکتر و دوستش منو میدونه حس میکنم یکم غیر عادی شده

حس میکنی غیر عادی شده؟

تو فامیل من یه دوست دارم البته زیاد باهاش حرف نمیزنم ولی همو دوست میدونیم

به جز اون پسری ندیدم عادی رفتار کنه

یه کلیپ خارجی دیدم درباره دوست پسر معمولی، با یه عالم ادم مصاحبه کردن مستندطور، نتیجه مصاحبه این شد ...

تجربه کردم به دلیل اینه که ادم بلاخره یه غریزه ای تو وجودش گذاشته شده دیگه درسته؟ ناخود آگاه حس ادم تغییر میکنه

فقط هم پسرا نیستن خودمونم همینجوریم

دقیقا حرف هایی زده میشه که از حدشون جلو تر رفتن اصلا درست نیستخارج نمیدونم چجوریه ولی میدونم تو ایرا ...

فرهنگ اونجا فرق میکنه اونجوری بزرگ شدن ... ایرانی هیچوقت با یسری مسائل ک مختص فرهنگ کشورای دیگس کنار نمیاد ظاهرا شاید ولی طرز فکرا رو نه!

دوست معمولی با جنس مخالف معنا نداره(شایدم من بی جنبه‌م)

منم همین اعتقادو دارم 

ولی یکی از فامیلام منو به عنوان خواهر و دوست خودش میدونه 

بعد الان غیر طبیعی شده 

میگه چرا به من زنگ نمیزنی احوالمو نمیپرسی 

چرا اینجور میکنی 

چرا اونجور میکنی

تجربه کردم به دلیل اینه که ادم بلاخره یه غریزه ای تو وجودش گذاشته شده دیگه درسته؟ ناخود آگاه حس ادم ...

دقیقا، تو اون مصاحبه ها یه سوال ساده درباره پسری که فک میکردن دوست معمولیشونه میپرسیدن! اگه این پسر که خوبه ایا اگه از شما تقاضای ازدواج کنه قبول میکنین؟(باتوجه به ویژگی هایی که میگین خیلی خوبه) میگفتن اره، بعدم مصاحبه کننده ها میگفتن پس این دوست معمولی نیس چون ممکنه پیش خودتون درباره ازدواج فکر کنین یا اگه اون تقاضا کنه شما بهش فک کنین! درصورتیکه دوستی معمولی ازدواج نداره یعنی حس عشق!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!