2777
2789

خدایا خسته شدچ از کم خوابی و بیخوابی...

کی بچه ها بزرگ میشن

دلم میخواد مثه روزای تعطیل خونه پدری تا صبح پاش فیلم و سریال و کتاب باشم بعد تا لنگ ظهر بخوابم بعد که بیدار شدم ناهار اماده باشه صبحانه و ناهارمو یکی کنم. بعد ناهار ظرفا رو جنع کنم چایی اماده باشه برم ت. اتاقپ چایی بخورم  از تو اتاقم فقط برای دستشویی برم بیرون تا لصر که مامانم بگه بیا بریم یه دوری بزنیم...

🤐 ولی الان اشپزخونه منو فرا میخونه مثه فرفره باید بچرخم تا شب ساعت ۲. و ۳ که همه بخوابن

یه روزایی دلم میخواد برم یه جای دور خیلی دور که هیچکی نباشه منو بشناسه و صدام کنه دو روز بمونم به صدا زدن اسمم هم الرژس پیدا کردم دیگه

تموم شد دیگه

مگه خوابشو ببینی

من مثلا دیشب خواب دیدم باز رفتم دانشگاه

چقد غم تو دلم بود ک درسمو ول کردم

صب دیدم تو همین گورستونم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که صدای گریه دخترمو‌ می‌شنوم انگار آژیر خطر میزنند تو گوشم رعشه به تنم میوفته

الان باید برم برنج بپزم

دخترم بدغذاس

حتی حوصله ندارم ب خودم برسم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اوف چقد منی 

منم چند روز داشتم میگفتم دلم ی خواب طولانی میخواد کاش ی چند روزی میرفتم تو کما اینجوری هم حسابی می‌خوابیدم هم کار نمیکردم هم انقد مامان مامان تو گوشم نبود🤦😅

شوهر هم ک ماشالا انقد بی درکه فقط ب فکر شبای خودشه😒

من که صدای گریه دخترمو‌ می‌شنوم انگار آژیر خطر میزنند تو گوشم رعشه به تنم میوفتهالان باید برم برنج ب ...

من میگفتم بعد زایمان میرم لبمو ژل میزنم بدنمو لیزر میکنم

🤣 الان حتی اصلاح صورتمو باید خودم تو خونه انجام بدم چون اقای همسر بلد نیست بچه نگه داره نه اینکه بلد نیستا نمیخواد

مثل مجسمه میشینه بچه بغل میکنه سر میکنه تو گوشی بچه از گریه خشک میشه میگه چکارش کنم هر کار کنم گریه میکنه

استدلال شوهر من اینه که میره بیرون از خونه کار میکنه پول در میاره پس همه کارای خونه و بچه باید با من باشه 

البته من خودمم سر کار بودم اول ازدواج از شروط اقا بود که کار نکن من خر هم...

شوهر من حتی پوشک بچا عوض نمیکنه میگه چی من؟ ای!

فک میکنی شوهر من عوض میکنه؟!

بچه داریش مثه شوهر شماس 

میشینه ب بچه میگه بیا بغل بابا حالا بچه از سرو کول من داره می‌ره بالا و گریه می‌کنه بعد اون نهایت کمکش همینه🤦

من میگفتم بعد زایمان میرم لبمو ژل میزنم بدنمو لیزر میکنم🤣 الان حتی اصلاح صورتمو باید خودم تو خونه ا ...

علی تو منی یا من تو ام😆 منم کلی برنامه داشتم موکول کردم ب بعداز ازپوشک گرفتن . باز اون موقع هم احتمالا قوی تاخیر میوفته. بچه غذا نمیخوره میگه ولش کن هرموقع گشنش بشه میخوره😑 اون موقع هم بچه زجه زنان میوفته دنبال من ک شیرش بدم. بهش میگم تو بهش غذا بده یه قاشق می‌بره جلو دهن بچه میبینه نمیخوره کلا بیخیال میشه میره. میگم بخوابونش حوصله ب خرج نامیده میگم پوشک عوض کن میگه ایی مگه من پرستارم😂

هیچی بابا نهایتا دوتا بشقاب و هراز گاهی یه جارویی بزنه وگرنه هیییچ

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡