2777
2789
عنوان

چه تغییراتی باید تو زندگیتون بدین

303 بازدید | 36 پست

من خودمو میگم :

مدیریت هزینه ها و مخارج مهمترین اولویتم هست از اول ماه که حقوق گرفتم فقط وقتی لازم و واجبه خرج میکنم 

دوم کمتر وقت گذروندن پای گوشی هست چون خیلی بهم آسیب زده خیلی

سوم رسیدگی و توجه بیشتر به دخترم از بابت تربیتش و تغذیه اش

چهارم رسیدگی و مدیریت تمیزکاری خونه هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماهاز نظر مالی واقعا کم آوردم از خودم میپرسیدم چرا اینطوری شد ، فهمیدم خیلی بیخود و بی جهت و اشتباه خرج کردم چیزایی که واقعا لازم نبودن

بیشتر لباس ، و خرید مجازی منو نابود کرده 

فقط یکم رو اعصابم و اخلاقم باید کار کنم 😐🤦🏼‍♀️

میتو🫤😂🤦🏽

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کاهش وزن وسالم خوری

مدیریت حقوقم

اهمیت به نظافت خونه

رسیدگی بهتر به ظاهرم

والبته کتاب مطالعه کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

طلاقم رو ثبت کنم 

خانه اجاره کنم تهران 

اسباب هام رو جمع کنم 

اسباب کشی کنم

در محل کار جدید در تهران مشغول بشم.

مهد جدید برای دخترم در تهران پیدا کنم 

در محل کار جدید کلی چیز یاد بگیرم 

رنجم رو مخفی کنم و طلاقم رو پنهان کنم

و 

.........

طلاقم رو ثبت کنم خانه اجاره کنم تهران اسباب هام رو جمع کنم اسباب کشی کنمدر محل کار جدید در تهران مشغ ...

پس قراره یه تغییر اساسی بدی ، امیدوارم موفق باشی هر تصمیمی یه هزینه ها و سختی هایی داره باید پاش وایستیم

ولخرج نیستم اما خسیس هم نیستم

شوهرم براش پول مهم نیس هرچند درامدمون کمه خودم پنیک دارم دارو میخورم باید خوب بشم و قوی

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

من خیلیییی بد اخلاق و عصبیم 🥲😂

من بداخلاق نیستم عصبی نیستم 

اما تازگیا احساس میکنم خیلی غر غرو شدم و کمی هم عصبیییی😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫