2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واضح گذاشتم بازنگاه کن

اره دیدم

گزینه اول ک تیک خورده یعنی ازمایش بر پایه مایع هست

گزینه دوم یعنی رضایتبخشه

گزینه سوم که تیک خورده یعنی سلولای دهانه رحم توی ازمایش بودن و نشون دهنده اینه ک ازمایش با دقت کافی انجام شده

و گزینه اخر که تیک خورده هم نگاتیو یعنی منفی هست برای تغییرات بدخیم و ... 

دیگه تیک ندیدم  

الهی به امید خودت...  
اره دیدمگزینه اول ک تیک خورده یعنی ازمایش بر پایه مایع هستگزینه دوم یعنی رضایتبخشهگزینه سوم که تیک خ ...

خدا خیرت بده ممنون عزیزم  

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
خواهش عزیزم

یه سوال  من شب ازم نمونه گرفت دکتر 

بعد چون دیروقت بود  نمونه رو بردم ازمایشگاه گفت صبح زودبیاپذیرش بنظرتون باعث نمیشه که جواب ازمایش اشتباه بیاد؟چون نمونه کمی دیررفت ازمایشگاه

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
یه سوال من شب ازم نمونه گرفت دکتر بعد چون دیروقت بود نمونه رو بردم ازمایشگاه گفت صبح زودبیاپذیرش ب ...

فکر نمیکنم عزیزم چون تو یه مایع مخصوص میریزن که محافظت بشه . اگه مشکلی پیش میومد نمیگفت صبح بیار

مثلا واسه ازمایش اسپرم نمیشه همچین کاری کرد باید زیر نیم ساعت به دست ازمایشگاه برسه و خیلی تاکید میکنن. اما این فکر نمیکنم مشکلی بوده باشه

الهی به امید خودت...  
سلام عزیزم برای شما آزمایش بفرستم میتونی بخونی؟

سلام گلم پاپسمیر؟ من چون خودمم پاپ دادم و به دکتر نشون دادم تا یه حد کمی میتونم ولی اون گزینه های پایینی رو بلد نیسنم

الهی به امید خودت...