2777
2789

واقعا دیگه خسته شدم آنقدر فشار رومه. همه جام درد میکنه شبا ده دفعه بیدار میشم اصلا نمیتونم تکون بخورم پهلو به پهلو شم. بچمم ماشاالله لگداش تو پهلومه ی جوری میزنه انگار ارث باباشو طلبکاره😓چقد طولانیه بارداری... 🥲انشاالله خدا بحق امام حسین به همه کسایی ک منتظر نی نی هستن سال دیگه این موقع نی نی تو بغلشون باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر

ای جانم انشاالله به سلامتی زایمان کنی ..... من دخترمو حامله بود اصلا اذیت نشدم بارداری سبکی داشتم ولی این یکی از الان زیر فشارم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ای جانم انشاالله به سلامتی زایمان کنی ..... من دخترمو حامله بود اصلا اذیت نشدم بارداری سبکی داشتم ول ...

ممنون عزیزم همچنین. 

آره بارداری پسر خیلی سخت تر از دختره

باز زایمان دختر سخت تر از پسره

واسم دعاکن این شش هفته دیگروهم به خوبی پشت سر بگذرونم 

ممنون عزیزم همچنین. آره بارداری پسر خیلی سخت تر از دخترهباز زایمان دختر سخت تر از پسرهواسم دعاکن این ...

انشاالله گلم ...خودتو سرگرم کن تا زیاد به چشمت نیاد این روزا 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
درد که به سرگرمی نگاه نمیکنه کل بدنم درد میکنه مخصوصا ناحیه واژنم دیگ باید تحمل کرد...

آخی عزیزم .... انشاالله به خوبی پشت سر بذاری این روزا رو 

بی بی چکت کمرنگ بود احتمالا پسره

آره کمرنگ بود ...دخترم خیلی دوس داره داداش داشته باشه ...شوهرمم بی میل نیست به پسر که از هردوگل داشته باشه ... خودمم دل دادم به تقدیر