2777
2789

چطور میشه خمیشه کنار یکنفر باشیم و پشتش باشیم

هست مثلا بعضیا میگن همسرم همیشه کنارم بوده تو همه لحظات خوب و بد این کنار یکنفر باشیم چطوریه باید چیکار کنیم چه اقداماتی بکنیم یا چه حرفایی بزنیم زمانیکه مشکل داره همسرتون خواهشا راهنمایی بکنید ممنونم ازتون

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

همیشه نباید پشت کسی که دوسش داری باشی شما نازی ایشون نیاز یه وقتا فقط

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه نباید پشت کسی که دوسش داری باشی شما نازی ایشون نیاز یه وقتا فقط

خب موافق هست که اونم بد حاله باید کنارش باشم ولی بلدنیستم چطوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با هم مشکل دارین؟

امشب یچیزایی گفت ک به فکر فرو رفتم ازشم میپرسم چیکاربکنم هیچی نمیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو مشکلاتی که پیش میاره سرزنش اش نکنیم. 

با کسی مقایسه اش نکنیم. 

تو مشکل بهش بگیم با هم حل اش می کنیم طوری نیست ..

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

من توی مسائل مالی و شغلی کنار همسرمم خودشم میگه بخاطر همدلی وتو بود که تونستیم خونه بخریم.....از سرکار ک‌میاد خستس در مورد کارش باهاش حرف میزنم.....تغییری ک‌میخواد واسه کارش انجام بده بهش گوش میدم تشویقش میکنم نظر میدم....میگم منم کمکت میکنم....جوری ک دوست دارم یکی پشتم باشه منم براش همونکارارو میکنم ....و متقابلا همسرمم خیلی احتراممو داره

از حرفاش متوجه میشی ک‌چی میخواد و دوست داره توی چی همراه و کنارش باشی 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
چی گفت

گفت کنارم نیستی تو مشکلاتم نیستی حداقل نشون بده ک کنارمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم یه تجربخ بهتون بگم مدام بپرسید چی شده چیکار کنم میشی مادرش سره هرچیزی خودشو لوس میکنه دیگه.

فردا تونستی باهاش قرار بذار باهاش حرف بزن یه جای دنج و خلوت

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
میشه از حرفهاش متوجه شد چی میخواد. یا مثلا یه موقع هایی گله میکنه که فلان جا چرا این کار رو نکردی.ای ...

الان اسکرین شات بزارم شما میگید ک چی میخاد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من توی مسائل مالی و شغلی کنار همسرمم خودشم میگه بخاطر همدلی وتو بود که تونستیم خونه بخریم.....از سرک ...

منم خیلی درکش میکنم از لحاظ مالی اصلا فشار نمیارم بهش ولی نمیدونم چیکاربکنم حتیمثلا مشکلشم بهم نمیگه همش میگه بیخیال بیخیال میگم خب حداقل بهم بگو ک من بدونم چیشده میگه مشکل درست نکن تو ساکت باش مشکلاتمو بیشتر نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40