2777
2789
عنوان

زندگی مستقلی یا باخانواده کدومش بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 70 پست
چرا اینقدر قاطع؟ خودمم دوس دارم ولی مامانم عاطفیه دلش میخواد از پیشش نرم

چون ماکه مجردیم باخانواده درعذابیم مستقلی اونم شهردیگه بهترین گزینه برات

خدایا یجوری دستمو بگیر که شونم از ریشه دربیاد...

من ۲۸ سالمه و هنوز مجردم با خانواده با پدر و مادرم تازه رفیق هم هستم پولم ازشون نمی‌گیرم اما بازم اینا می‌شنوم

مگه هفته پیش با دوستات نرفتی بیرون چه خبره بازم

ساعت ۸ شد بابات داره میادا تو هنوز نیومدی 

باید بیای بریم خونه خالت

چی بری کربلا دختر تنها کسی حداقل بود ی چیزی 

۶ صبح کی میره حموم آخه 

۴ صبح بیدار میشی صدا ساعتت مارو هم بیدار می‌کنه 

و......

حرفاشون بد نیستا اما دخالته حالا فکرکن ازدواج کنی برگردی خیییلی همه چیز سخت‌تر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر قصد ازدواج مجدد داری و شهر کوچیک هستی با خانواده معمولا کیس هایبیشتری واست میاداما اگر دنبال ارا ...

شهر کوچیک نیستم

فعلا به ازدواج فکر نمی‌کنم 

اما مادرم خیلی دلش میخواد ازدواج کنم 

منم نمیخوام روم تاثیر بذاره

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
زندگی تنهایی آرامش بیشتر هروقت بخای هرکار میکنی هرجا میری خونه خودته بهم بریزی جمع کنی ولی پسش خاناد ...

کدوم حرفا چیه؟ 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
مستقل باش ولی رفت و آمد زیاد داشته باش مثلا روزهای تعطیل بیا اونجا بمون زیاد تم‌ها نمون خونه ولی جور ...

درسته . جلوه بدی نداره استقلالم وقتی توی یه شهریم؟

سلام! متوجه هستم که تصمیم‌گیری در این مورد می‌تواند سخت باشد. هر دو گزینه مزایا و معایب خود را دارند ...

مممنونم 😍😍😍😍

من خودم سالها مجردی زندگی کردم بعد متاهل شدم یه صدم درصد یه روزی جدا بشم بازم مستقل خواهم بود

تو شهر خودتون مستقل بودی؟

اذیت که نمیکنن خونمون هم بزرگه و هنوز وسایل و اتاق مجردیم هستامل تفکرم با مادرم یکم جور نیس

مادره دیگه همیشه نگران . اشکال نداره ... کاش منم مادر داشتم . و تفکرمون باهم جور نبود 😟. .. بنظرم بهترین و امن ترین و راحت ترین جا برای یه خانم پیش مادرش هست .. تازه اگه تنها باشی و شاغل کل مسولیت خانه  و اینا می مونه رو دوش خودت ..  .  

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
چرا ممکن حرف دربیارن اگه حرف مردم برات مهمه صد در صد می گن خونه جدا اجاره کرده که فلان کارو کنه

زیاد کسی در جریان نیست که طلاق گرفتم

همه فک میکنن یه شهر دیگه دارم باهمسرم زندگی می‌کنم 

دلیلت برای مجردی زندگی کردن چیه؟ اگه موجه باشه جدا شو ولی اگه خانوادت نرمالن دلیلی نداره

همونایی که اول تاپیک گفتم

اگه خانوادت خوبه با خانواده ولی اگه نیست مستقلی

خوبه ولی حس میکنم مجردی بیشتر حال میده

چون ماکه مجردیم باخانواده درعذابیم مستقلی اونم شهردیگه بهترین گزینه برات

شهر دیگه فعلا نمیشه

زیاد کسی در جریان نیست که طلاق گرفتمهمه فک میکنن یه شهر دیگه دارم باهمسرم زندگی می‌کنم

اها خب این طوری خوبه ولی درکل من دوستم یه مدت خونه اجاره کرده بود چون دختر بود خیلی پیشنهاد اینا داشت و خیلی اذیت می شد متاسفانه همسایه ها اذیتش می کردن