2777
2789
عنوان

زندگی مستقلی یا باخانواده کدومش بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 70 پست
خب تردیدم واسه اینکه که میخوام تصمیم درست بگیرمازدواج مجدد شاید بکنم نمیدونم خب یعنی کسی که با خانوا ...

داره ولی ملت دید خوبی ندارن من خودم تهرانم دارم میبینم نظرات رو .

لطفا لایک نکنید .سپاس
داره ولی ملت دید خوبی ندارن من خودم تهرانم دارم میبینم نظرات رو .

کسی که اینقدر بسته است بهتره سمت من نیاد

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تنها زندگی کنی بهتره،، مخصوصاً که تنها که باشی میتونی با تمرکز بهتری به اشتباهات گذشته ت فکر ...

ممنون میشم دیگه توی تاپیک هام نظر ندی چون نظر شما برای من اهمیتی نداره و نمیخوام ببینمشون.

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
نه یه شهر دیگه من شاغل بودم کسی حرفی نمی زد

خب این با موقعیت من فرق داره

ممنون میشم دیگه توی تاپیک هام نظر ندی چون نظر شما برای من اهمیتی نداره و نمیخوام ببینمشون.

چون تاپیکها در سایت عمومی گذاشته میشه،، هر پستی لزوما مخاطبش فقط خصوص استارتر نیست،، ممکنه اشخاص زیادی،مشکلات مشابهی داشته باشن و پست‌های راهگشا ی من به کارشون بیاد.. ولی درکل سعی میکنم کمتر پست بزارم😊😉

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
چون تاپیکها در سایت عمومی گذاشته میشه،، هر پستی لزوما مخاطبش فقط خصوص استارتر نیست،، ممکنه اشخاص زیا ...

در هر حال وقتی من تاپیک میزنم و مشکلم رو میگم کاملا مربوط به منه و انتظار دارم دوستان عزیزم و ... پاسخ بدن نه شما.نظراتتون هم نمیخوام زیر تاپیکم ببینم و به درد کسی نمیخوره چون کاملا جانبدارانه است 

دیگه هم لزومی نمیبینم ریپلای کنید با بحث کنیم 

خدانگهدار