2777
2789

سلام من به تازگی بنا به دلایلی طلاق گرفتم،  بچه ندارم  و شاغلم  و زیز ۳۰ سالمه . 

الان توی ۲ راهی گیر کردم . هم شرایطش رو دارم که با خانواده زندگی کنم

هم میتونم با جهازم خونه کرایه کنم و تنها زندگی کنم 

نمیدونم کدومش بهتره 

گاهی بخاطر تفکرات مامانم که نکنه خدایی نکرده باز روم تاثیر بذاره و وارد یه ازدواج اشتباه بشم ، میگم جدا زندگی کنم .

گاهی هم میگم زندگی با خانواه خرجش کمتره 

اما زندگی مستقلی خب آرامشش بیش‌تره و راحتترم...

از طرفی ایا بنظرتون اگ بخوام مستقل زندگی کنم  ، اونوقت پشت سرم بقیه حرف در نمیارن که چرا توی یگ شهرن اما با خانواده زندگی نمیکنه؟؟؟

ضمنا من سالها تجربه زندگی مستقلی توی یک شهر دیگه رو داشتم و مشکلی باهاش نداشتم و از پس خودم بر میام

حالا باتوجه به مواردی که گفتم  نظرتون چیه....

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صددرصد صددرصد مستقل 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مستقل تو‌ی شهر دیگ 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

اگر قصد ازدواج مجدد داری و شهر کوچیک هستی با خانواده معمولا کیس هایبیشتری واست میاد

اما اگر دنبال ارامش و فکر راحت هستی و به ازدواج فکر نمیکنی مستقل، چون ناخوداگاه ادم بعد ازدواج دوست داره مستقل باشه ولی وقتی برگردی دوباره خونه پدرت همون سخت گیری های مجردی و اندکی بیشتر بخاطر اینکه جدا شدی هست

زندگی تنهایی آرامش بیشتر 

هروقت بخای هرکار میکنی هرجا میری خونه خودته بهم بریزی جمع کنی ولی پسش خاناده محدودیت‌هایی داری دیگه 

بعدشم تو یک انسان کاملا بالغی این حرفا چیه

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

به نظرم تنها دلیل زندگی با خانواده اینه که خرجش کمتره!

بله ولی خب من کارمندم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
استقلال و رابطه با والدین

عالیه اما حرف در نمیارن بقیه که چرا حالا ک تنهایی برنگشتم با خانوادت؟