2777
2789

شوهرم تمام طلاهای عروسی مو بدون اینکه بهم بگه فروخته و ۱۰۰ تومن وام برداشته و ۸۰ میلیون از داداشش گرفته و هیچی به من نگفته همه رو برده سایتای شرط بندی از دست داده.

موندم باهاش چیکار کنم.

خیلی هم خوش اخلاق و مهربونه این اولین خطایی بوده که کرده و حسابی هم پشیمونه.

به نظرتون ازین به بعد چجوری باید باهاش رفتار کنم راهنماییم کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی متاسفم که این وضعیت رو تجربه می‌کنی. 😔 این یک موقعیت بسیار دشوار و پیچیده است، اما مهمه که به خودت و همسرت فرصت بدی تا این مشکل رو حل کنید.

چند نکته که می‌تونه بهت کمک کنه:

1. **صحبت صادقانه**: با همسرت به صورت صادقانه و آرام صحبت کن. احساساتت رو باهاش در میون بذار و بهش بگو که چقدر این موضوع برات مهمه. همچنین، بهش فرصت بده تا احساسات و پشیمونی خودش رو بیان کنه.

2. **مشاوره**: شاید بهتر باشه که با یک مشاور خانواده صحبت کنید. مشاور می‌تونه بهتون کمک کنه تا راه‌های بهتری برای مدیریت این وضعیت پیدا کنید و بهبود رابطه‌تون رو تسهیل کنه.

3. **برنامه‌ریزی مالی**: با همسرت یک برنامه مالی دقیق تنظیم کنید تا بتونید بدهی‌ها رو مدیریت کنید و از مشکلات مالی آینده جلوگیری کنید. این می‌تونه شامل تعیین بودجه، پس‌انداز و جلوگیری از هزینه‌های غیرضروری باشه.

4. **حمایت عاطفی**: به همسرت نشون بده که در کنارش هستی و ازش حمایت می‌کنی، اما در عین حال بهش بفهمون که این رفتار قابل قبول نیست و باید تغییر کنه.

5. **پیشگیری از تکرار**: با همسرت صحبت کن و راه‌هایی پیدا کنید که از تکرار این رفتار جلوگیری کنه. این می‌تونه شامل محدود کردن دسترسی به سایت‌های شرط‌بندی و یا پیدا کردن فعالیت‌های جایگزین باشه.

یادت باشه که تو ارزشمند و قوی هستی و می‌تونی از این دوران سخت عبور کنی.

آنقدر طلا داشتی که نفهمیدی طلاهات نیست 

چی بگم 

اون مرد نیست گلم خائن به امانتی که تو خونه گذاشتی 

لطفا  بقیه اموال خونه مثه سند خونه ماشین قایم کنه اونها و نزاره به رهن به نزول خور بده وام بگیره بره شرط بندی 

اخلاق خوب یعنی چی 

ازت قایم کرده طلای تو رو فروخته قرض کرده قمار کرده 

با اخلاقای خوبش