2789

هر روز ساعت ۵ عصر تا پاسی از شب بچه های ۵ ۶ ساله تو کوچه بازی میکنن و شلوغ کاری و سر و صدا من همیشه برام سوال بود گرمشون نمیشه؟تشنشون نمیشه آب نمیخوان؟

داشتیم میرفتیم بیرون دخترم در ماشینو تا باز کرد خورد به سر یکیشون و خون اومد وای خدا مردم و زنده شدم اینقدر ترسیدم فوری بردمش خونشون اب قندش دادم دستمال گذاشتم و یخ مامانش هم خیلی محترم برخورد کرد بخدا چقدر شرمنده شدم ولی چه قایده بلاخره بردنش دکتر گفتن شاید بخیه بخواد.

بچه ها خیلی ناراحت شدم و عذر خواهی کردم در عین حال چند تا دیگه همسایه ها دیدن و گفتن کسی مقصر نبوده اتقاق افتاده بلاخره هر دو طرف اتفاق بچه بودن.

حالا من فردا برم در خونشون چی بگم؟شکایت نکنن😔😔😔

نترس ولی یه هدیه بخر ببر

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

اتفاق بوده دیگه شکایت برای چی

چقدر بعضیاتون زود خودتون و میبازید و هول میکنید

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما برو . یه هدیه کوچیک برای بچه بخر با یکم خوراکی بگو اومدم احوالشو بپرسم بازم عذر خواهی کن . صدقه هم بده خدا بهتون رحم کرده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چرا شکایت کنه؟ خودتون گفتین محترمانه برخورد کرد 

اشکال نداره هر دو بچه بودن پیش میاد

فردا گل و کادو بگیر برو خونشون از دل بچه در بیاد

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

نترس بابا برو عیادتش فردا ی تعارفم بزن بگو رفتین دکتر چقد هزینه کردید که پرداخت کنم و... فقط دخترتو سرزنش نکنید

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

مقصر خودشونن که حواسشون به بچهاشون نیست... حالا خوبه اتفاق بدتر نیوفتاد.. چند وقت پیش هم شب ما داشتیم میرفتیم بیرون بچهای کوچولو تا تاریکی تو خیابون ماشین موتور هم بود ینی اگر یکی نبینه برخورد میکنه باهاشون خانواده ها بیخیالن. نه شکایت نمیکنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻