2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیای سونگرافی و دکترو قرص متوکاربامول و امپول ب12زدم بیفایده بود مادرم از کسی شنیده بود از پیر مردی شنیده بود ک اگ رو گردن دخترت دوو گثسفندو خرما وزرد چوبه رو باهم بکوبی و۵و۶شب متوالی مرهم روش بمونه  منم چون خسته شده بودم از درد همون کارو انجام دادم یکم سخته انجامش ک روغن ب لباسات میخوره اما معجزه میکنه الان حالم خیلی خوبه

روغن دم گوسفند تو قصابی هست و خرمای بدون هسته و زرد چوبه هرکدام ب انداره با هم مخلوط و با گوش کوب یا چرخ گوشت له کنید اولش گردنت پرد میکنه از روز دوم ب بعد اروم میشه تا 4روز، 6روز متوالی مرهم رو گردنت باشه حتی شبو روز موقع خاب  وبیداری باور کن معجزه میکنه الان گردنم90درصد بهتره

خب زرد چوبه درد رو آروم میکنه ولی دیسک گردن خوب نمیشه مراقبت میخواد

رگ هارو نرم میکنه اثر فوقلاده ای داره ب شرط این ک مرهم 5روز متوالی روش باشه الان گردنم 90درصد درمان شده باورکن