2777
2789
عنوان

شوهرم دوستم نداره

376 بازدید | 21 پست

بچه ها بیان نظر بدین .

من یه زن خونه دارم شوهرم تو محیط اداری کار میکنه از صبح  میره تا شب ساعت ۸ میاد خونه  تو محیط کارش خیلی با هم زن و مرد راحتن از زندگیشون میگن حرف میزنن می‌خندن...اینا برام مهم نیس ولی وقتی میاد خونه اصلا حوصله حرف زدن باهام نداره زود شام میخوره میگه خسته ام میره میخوابه نهایتا یه کم با بچه بازی کنه قبلا آخر هفته ها میرفتیم ۳ تایی بیرون ولی جدیدا با چندتا از همکارای مردش و زناشون همش قرار میزاره و میریم بیرون اما بديش اینه مشروب میخورن  و حتی بعضیاشون زناشون میخورن ولی من نمی‌خورم کلا آخرین باری که برام  کارو گرفت یادم نمیاد آخرین باری که گفت دوستت دارم بیشتر از تعریف  همش ایراد میگیره حتی یکی دوبار وقتی داشت با همکارش حرف می‌زد گفتم چی میگه گفت بگم نمیفهمی که کاریِ...من صبح تا شب تو خونه تنهام با بچه نه کلاسی نه دوستی نه همصحبتی نهایتا یکی دوبار در هفته برم خونه مامانم و فامیل مهمونی احساس میکنم دیگه دوستم نداره خودمم دارم سرد میشم نسبت بهش فکر میکنم با دوستاش حتی با زنای اونا بیشتر بهش خوش میگذره با همکارای زنش ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه اونا زندگیت بهم میزنن آخر نمیشه جلوشو بگیری میشینن زیر پاش پرش میکنن 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

یکم به وضعیت زندگی و اهداف شخصی ات برسه .

درسته غم انگیزه ولی زنای خونه دار بعد یه مدت دیگه جذابیتی ندارن برای اکثر مردا خصوصا اونایی که با خانم ها روزانه در ارتباط هستن .حتما باید ورزشی هدفی درسی شغلی رو دنبال کنی 

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

والا عزیزم یه بار خودت برو سر کار از صبح تا ۸ شب بعد بیا ببین حوصله خودتو داری اصلا اخه؟؟؟

والا من میرم سر کار میگم و میخندم و کار میکنم البته محیط ما تقریبا زنونست ولی میام خونه فقط دوست دارم کسی باهام حرف نزنه و سکوت باشه از بس خسته میشم

عزیزم باید خودت معنا پیدا کنی برای خودت.

سعی کن ادامه تحصیل بدی

اگر دوست نداری یه کار و هنری یاد بگیر

وقتتو ب بطالت نگذرون

بزار بفهمه تو هم برای خودت ارزش قایلی

باشگاه برو

یه هنری یاد بگیر

با دوستات قرار بزار و سعی کن بهت خوش بگذره

خودش کم کم دوباره به طرفت جلب میشه

والا عزیزم یه بار خودت برو سر کار از صبح تا ۸ شب بعد بیا ببین حوصله خودتو داری اصلا اخه؟؟؟والا من می ...

اره درک میکنم ولی اگه یکی از همین شبا بعد کارش دوستاش بگن بریم بیرون با کلی انرژی میریم و میخنده و...ولی واسه من حتی حرف زدنم سختشه چه برسه بگم بیا بریم بیرون

عزیزم باید خودت معنا پیدا کنی برای خودت.سعی کن ادامه تحصیل بدیاگر دوست نداری یه کار و هنری یاد بگیرو ...

کار هنری میکنم درآمدم از خودمه چندساله پول تو جیبی بهم نداده با اینکه بهش میگم بهم پول بده ولی بازم خودشو میزنه به کوچه علی چپ