2777
2789
بپرس

موقع شروع حرکت که راهنما چپ میزنیم

وقتی کنار مسیر چند دقیقه پارک میکنیم و میخوایم دوباره حرکت کنیم فرقی نداره کدوم سمتی باز چپ میزنیم؟

وقتیم میخوایم کنار جاده پارک کنیم راهنمای اون سمتو میزنیم؟

زمانی که میخوایم حرکت رو شروع کنیم پا رو کلاجه و گاز میدیم چند بار گاز میدیم‌ول میکنیم تا حرکت کنه یا گاز پر فشار میدیم تا حرکت کنه؟

ممنون میشم وقت بزارین🧡

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سمتی میخو ای بپیچی راهنمای همون سمت و میزنی دیگه،چپ بخوای بری  چپ ،راست بخوای بری راست  ،برای پارک کردن هم معمولا راهنمای راست میزنن سمت راست پارک میکنن مگر این‌که بعضی خیابون ها  هر دو سمت میشه پارک کرد اکه چپ بخوای پارک‌کنی سمت چپ،برای راه افتادن چند بار گاز نمی‌دیدیم آروم پا رو میزاری رو گاز آروم و کم کم فشار مید ی همزمان آروم کلاج و ول میکنی ماشین حرکت کنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
هر سمتی میخو ای بپیچی راهنمای همون سمت و میزنی دیگه،چپ بخوای بری چپ ،راست بخوای بری راست ،برای پار ...

مرسیی عالیی بود🥲💖

ی سوال دیگه اگ امکانش هست باز وقتتون میگیرم

چه زمانی دنده یک استفاده میکنیم چه زمانی دنده ۲؟

مرسیی عالیی بود🥲💖ی سوال دیگه اگ امکانش هست باز وقتتون میگیرمچه زمانی دنده یک استفاده میکنیم چه زما ...

برای  شروع حرکت که کلا دنده باید یک باشه ،یه کم که سرعت رفت بالا خودت با دور موتور و صدای ماشین متوجه میشی باید بری دنده ی دو و سه چهار ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
برای شروع حرکت که کلا دنده باید یک باشه ،یه کم که سرعت رفت بالا خودت با دور موتور و صدای ماشین متوج ...

مرسی❤