بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
😂من شب اول عقدم شوهرم زد چونمو کبود کرد😐اصن فک نمیکردیم چونه هم کبود میشه😮سایه سبز و ابی باید بزن ...
حالا چرا چونه😐اخه میخام کلااا بره
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ووی دخمل من سوهرم حواسش هست کبود نشع جلو بابام اینا میبینن زشته چه برسه به تو که مزدوج نشدی به عشقولت بگو ضایع بازی در نیاره خطر داره بهار خطرناکه بهار