2777
2789
عنوان

امروز تولدمه💔

1939 بازدید | 41 پست

امروز تولدمه..من با پسر خالم که حدوداً ۱۳,۱۴ سال ازم بزرگتره تو یه روز به دنیا اومدم..صبح با اینکه میدونستم قراره روز بدی داشته باشم بیدار شدم.مامانم به بابام گفت:

زنگ میزنم به فلانی(پسر خالم) تولدشو تبریک بگم قربونش برم امروز تولدشه..!وقتی زنگ زد مامانم به پسر خالم شاد و شنگول گفت امروز تولد یه نفرههه بعد پسرخالم از اونجایی که شعور داره گفت تولد یه نفر نیست خاله تولد دونفره:/مامانم هم اعتنایی نکرد و به صحبتش ادامه داد دعوتش کرد کافی شاپ که اونم قربونش برم نیومد..از صبح همش مسخرم میکنم!یه تبریک خشک و خالی نگفتن بهم طلبکارم هستن. من دو تا رفیق دارم که واقعا هم اونا منو دوست دارن هم من اونا رو..عکسمو گذاشته بودن استوری و بهم تبریک گفته بودن خب منم دخترم دل دارم روحیه دارم عکسم از این ژست های جدید بود و نگاهم به زمین بابام به مامانم نشونش میداد می‌گفت ببیتش از خجالت داره زمینو نگاه میکنه بعد هر هر می‌خندیدن..به خدا از صبح هزار بار آرزوی مرگمو میکنم..ولی از طرفی هم میگم من باید ۶ سال اینجا رو تحمل کنم کنکور بدم از یه جای دور قبول بشم برم و پشت سرمو نگاه نکنم بلکه از دستشون راحت شم تنها انگیزم برای زندگی موفق شدن و راحت شدن از شر این خونوادس و تنها آدمایی که واقعا حالمو خوب میکنن و همون دو تا رفیقامن:)💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا خوبه تو رفیق داری.....

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

منم عین توام مامانم پیرم کرده خدا کاش بمیرم ۱۷ سالگیمو نبینم دعا کنین برا دعا کنین دووم نیارم تحمل ندارم دیگه

،تولد مبارک♥️

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

اولا تولدت مبارک 

ثانیا. شاید مامانت می خواد پسرخاله است جذب کنه. و داماد خودش کنه 😉. 

از  ما مادرها هر چیزی بر میاد .

۱۳ یا ۱۴ سال اختلاف سنی زیاد نیست اطراف من با این اختلاف سن ازدواج کردن و خوشبختن

این نیز بگذرد .....