2777
2789
عنوان

کاش قدرزندگیمو قدرشوهرمومیدونستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4578 بازدید | 122 پست
منم ازعصری تاحالا دعواافتاده توخونم انقدعصبیم و ناراحت ک حدنداره

منم بخدا سرم داره می ترکه 

شوهرمم طبقه پایین کار می‌کنه هی میاد بالا بحث میکنیم باز می‌ره کاش بیرون کار میکرد نمی‌داشتن بیاد خونه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اره عزیزم ماهم هروز بحث داشتیم سرهرچیزی طوری بود ک منم گارد میگرفتم بدترکش میدادم اونم بدترلج میکرد ...

عزیزم چه سیاستی ب منم یاد میدی

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بخدا سرم داره می ترکه شوهرمم طبقه پایین کار می‌کنه هی میاد بالا بحث میکنیم باز می‌ره کاش بیرون ک ...

خیلی بده واقعا عذاب اوره

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂
فایده نداره چندساله ک این مشکل بین ماهست فقط گاهی فراموش میشه وبعددوباره سرموضوع بازمیشه ومشکلات شرو ...

نمی شه کشش ندین ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منم بخدا سرم داره می ترکه شوهرمم طبقه پایین کار می‌کنه هی میاد بالا بحث میکنیم باز می‌ره کاش بیرون ک ...

خب دندون رو‌جیگر بذار جوابشو نده

این دفعه که اومد

هرچی گفت هیچی نگوووو

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
عزیزم گریه نداره اقایون از بحث بیزارن یمدت امتحان کن بزارتوحال خودش باشه یمدت اروم باش محبت کن چیزی ...

دقیقا موافقم. هر چی بحث بشه، خجالت ها کم میشه و بدبینی بیشتر 

عزیزم گریه نداره اقایون از بحث بیزارن یمدت امتحان کن بزارتوحال خودش باشه یمدت اروم باش محبت کن چیزی ...

ده ماه گذشته هااا 

تواین ده ماه اذیتش نکردم 

ولی نمیخاد خوب بشه

تایکم اوضاع درس میشد یه اتفاقی افتاد دوباره بدترشد

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی
خب دندون رو‌جیگر بذار جوابشو ندهاین دفعه که اومدهرچی گفت هیچی نگوووو

می‌ره رو اعصابمممممممم 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

می‌ره رو اعصابمممممممم

حق داری ولی

تحمل کن

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.