2777
2789
عنوان

کاش قدرزندگیمو قدرشوهرمومیدونستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4578 بازدید | 122 پست
حالا که مثل خواهر برادر شدید پس بزار همینطوری یه مدتی بگذره هیچ اصراری بهش نکن که بیا خوب باشیم یا ...

باش عزیزم

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیز با گذشت زمان درست میشه نق نزن لباس خوب بپوش کنارش باش درست میشه نگران نباش

انشالااا

ترمیم زندگی هایی که طرفین همدیگه را سابیدن،خیلی خیلی خیلی سخت هست...

چون رفتار عادی شونم روی اعصاب همدیگه س.حتی بودنشون و صدای نفس شون‌..

به اینجاها رسیدین؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ان شاالله که شوهرت برگرده بازم تلاشتو بکن بهش محبت کن بگو پشیمونی ،براش هدیه بگیر ،بگو قول میدم رفتا ...

خداکنههه. باش عزیزم

بنظرم پیج دکتر ابوالفضل طهان رو فالو کنید استوری های خیلی خوبی میزاره اگرم که تونستید ازشون پکیج بخرید من خودم هم استوری هارو میبینم هم ازشون پکیج خریدم خدایی بهترینه و بنظرم تنها کسی هست که میتونه مشکل زندگی تون رو حل کنه درضمن بابت مشکلتون دایرکت بهش پیام بدید احتمال زیاد راهنمایی تون میکنه

عزیزم چه سیاستی ب منم یاد میدی

عزیزم هرکاری کرد اصلا دعوا نکن میدونم سخته کنترل خودت تواون لحظه ولی خودتو کنترل کن 

مهربون باش محبت کن اون مسئله ای ک ناراحتت کرده بزار اروم بشی بعدبامهربونی براش توضیح بده فلان رفتارت اذیتم میکنه

توبحثا اصلا کش نده نزار ب جایی برسه بهت توهین کنه یا خدایی نکرده کتک بزنه اون لحظه ک عصبی باهاش حرف نزن خودتو سرگرم کن اشپزی کن فیلم ببین خودتوسرگرم کن

ازش تعریف کن بهش حس اقتدار بده مردا اینوخیلی دوستدارن

دقیق نمیدونم مسئلتون چیه ولی ایناچیزایی ک خودم انجام دادم نتیجه گرفتم 

🕊✨🤲🏻

ترمیم زندگی هایی که طرفین همدیگه را سابیدن،خیلی خیلی خیلی سخت هست...چون رفتار عادی شونم روی اعصاب هم ...

میگه توکارگرمنی😔

ولی هرچی بگم میخره گاهی پول میزنه ب کارتم

خسته شدم 

میگه توکارگرمنی😔ولی هرچی بگم میخره گاهی پول میزنه ب کارتمخسته شدم

پس به جاهای تلخ  رسیدین 💔

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم هرکاری کرد اصلا دعوا نکن میدونم سخته کنترل خودت تواون لحظه ولی خودتو کنترل کن مهربون باش محبت ...

رو خودشیفته ها جواب نمیده

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دقیقا موافقم. هر چی بحث بشه، خجالت ها کم میشه و بدبینی بیشتر

اره چون خودم تجربش کردم اقایون توی عصبانیت متوجه رفتارو حرفاشون نیستن پس باید اروم باشی  کش ندی گرچه خیلی سخت باشه واسه ادم، خودشون ک اروم بشن متوجه اشتباهشون میشن بعدش شرمنده میشن ولی اگر همپای اونا ماهم بی احترامی کنیم همه چیز بدترمیشه

🕊✨🤲🏻