2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول وآخرووسط ماه قمری

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اول وسط اخر ماه

عاشورا تاسوعا قربان و عیدا

ظهر

قمر در عقرب 

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

اخ بجا نوشته بود چهارشنبه شب خوبه بجا نوشته بده کتابی هست ک یا منبع معتبری سراغ داری؟

من کتاب گنجهای معنوی داشتم تواون نوشته بود بقیه کتابا ونمیدونم ولی منم ازرو سرچا اقدام کردم

ببین چ شبی قمر در عقرب نباشه

شب جمعه و دوشنبهها و ظهر جمعه و کلا پنج شنبه هر موقعیش عالیه

شنبه و سه شنبه بهتره نباشه

برای اطمینان سرچ کن

روزهایی ک قمر در عقرب نباشه و برای فرزند اوری نیکو تر باشه

2825
2823
2791
2779
2792