2777
2789
عنوان

از یه چیزی خیلی تعجب کردم

289 بازدید | 25 پست

یکی از دوستان اومد گفت سالی یه بار میرم خونه مامانم گفته عید ب عید میریم و چون هزار کیلومترها دوریم مجبوریم دیر بریم

و گفته ک میخام شوهرمو دو هفته تنها بزارم برم شهرمون خونه مامانم با بچه هام 

و قبلنا هم از هم دور شدن اون و شوهرش

بعد تعجب میکنم همه دوستان ب این دوستمون گفتن ک نه تنهاش نزار و فلان وگرنه تنها بمونه پا از خطا میزاره!!!؟؟!؟؟؟ 

خاستم بگم دوستان کسی ک بخاد پاشو کج بزاره تو هر شرایطی میزارع

مورد داشتیم زن خونه بود یارو بالا سر زنش داره خیانت میکنه. دیدی؟ 

شما یا شوهرتون رو اون لحظه جایگزین میکنید و جواب میدید یا اینکه مردع رو زیادیییی گنده کردید؟!!!!! 

پس اون آقاایی ک یه ماه یه ماه میره ماموریت چی؟ 

باید اونا رو هم تنها نزاریم ک مبادا بره اون شهر با یکی اوکی شه دیگ!!!!! 

خاهشن انقدر مردا رو گنده نکنید ک اونام پاشون محکم شه

ینی چی میگید شوهرتو تنها نزار ک مبادا تو دو هفته نیستی اونم بره عشق و حال!! 

اگ مردی ک قراره با دو هفته نبود زنش بره پی خرابی بره هر چه زودتر بهتررر.رر!!! خانمه از دلتنگی خانوادش بزنه ک ی وقت شوهرش از دست نره

پس چرا آقایون نمیگن وایییی نه ما نباید خانمون رو تنها بزاریم سه هفته بریم ماموریت ک یه وقت با یکی دیگ اوکی نشه. 

خدایی اینجوری کردید ک سوارتون شده دیگ

اسم اون کاربر یادم نیست ک تگ کنم 

شما شناختی تگ کن

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

منم یادمه و برام عجیب بود 

تا کجا میخوان شوهرشون رو بپان

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یادمه و برام عجیب بود تا کجا میخوان شوهرشون رو بپان

بخدا تعجب میکنم ینییییی چییییی 

آخه مگ داریم مگ بچه ست؟ 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

موافقم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

توی سایتی که طرف به اینکه شوهرش منشی خانم داشته باشه یا با دخترای فامیل یا خواهر و برادر زاده هاش شوخی داشته باشه گیر میدن دیگه تنها نزاشتن شوهر مشخصه چی میگن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

موافقم باهات 

منم واسه یه کاری میخاستم با پسرم برم تهران ( اونجا فامیل درجه یک دارم و میرفتم خونشون ) همه گفتن نهههه بدون شوهرت نرو و فلان 😐 منکه ده روز رفتم هیچ غلطی هم نکرده بود فقط شبا با دوستش میومده خونه میخابیدن ( خودش می‌گفت خونه سوت و کور بود دلم می‌گرفت نمی‌تونستم بخابم )!

•💎•

توی سایتی که طرف به اینکه شوهرش منشی خانم داشته باشه یا با دخترای فامیل یا خواهر و برادر زاده هاش شو ...

خدایی نمیخام اینجوری بگم ولی انگار همین خانما مشکل جدی دارن. باید درمان شن

طرف اگه اهلش باشه منتظر اون یه هفته ده روز نمیمونه که 🫤🫤🫤 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

موافقم باهات منم واسه یه کاری میخاستم با پسرم برم تهران ( اونجا فامیل درجه یک دارم و میرفتم خونشون ) ...

بابا اینجا اگ خجالت نکشن مرداها رو سوار کمرشون میکنن با خودشون میگردونن ک یه وقت کسی رو نبینه کلا مریضن انگار

خدایی نمیخام اینجوری بگم ولی انگار همین خانما مشکل جدی دارن. باید درمان شن

شکاک بودن یه بیماری هست ربطی به جنسیت نداره 

حالا اینجا بخوایی به یه خانم نسبتش بدی سرت میریزن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی