2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما معلم رسمی هستید؟میشه اگ رسمی هستید بگید گزینش بازم بعد رسمی شدن گیر میده؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

سلام شما معلم رسمی هستید؟میشه اگ رسمی هستید بگید گزینش بازم بعد رسمی شدن گیر میده؟

سلام 

به چی گیر بده؟پوشش واینا؟نه بابا کدوم گیر الان انقد همه راحتن ناخن کاشته مانتو های عجیب غریب باآرایش وموهای بلوند

نمیدونم کدوم شهر ومنطقه ای ولی در کل سعی کن در حد متعادل رعایت کنی کلا براخودت هم بهتره ازنظر گزینش هم خیالت راحته

میدونی الان گزینش بیشتر به مسائل اخلاقی گیر میده ندیدم برا پوشش به کسی گیربده 

سلام به چی گیر بده؟پوشش واینا؟نه بابا کدوم گیر الان انقد همه راحتن ناخن کاشته مانتو های عجیب غریب با ...

اخلاقی مثلا چی 

والا من قبولی ازمون استخدامی هستم اولش بهم کد ۱۹ زدن گزینش بعد دفاع کردم قبول شدم ولی چشمم ترسیده 

کدوم مناطق سخت نمیگیرن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

سلام به چی گیر بده؟پوشش واینا؟نه بابا کدوم گیر الان انقد همه راحتن ناخن کاشته مانتو های عجیب غریب با ...

یکم دلمو آروم کردی چون من قبلا یه جا شرکت کار میکردم واسمون جشن گرفتن عکسامونو زدن دیوار نگرانش بودم ک از بچه ها نبینن رشتمم جوریه ک بیشتر باید مذهبی باشم

اخلاقی مثلا چی والا من قبولی ازمون استخدامی هستم اولش بهم کد ۱۹ زدن گزینش بعد دفاع کردم قبول شدم ولی ...

منظورم مشکلات اخلاقیه دیگه 

عزیزم شمایکی دوسال اول خدمتت هستس فعلا رعایت کن تا بیاد دستت منطقتون چجوریاس 

نه درحد چادرزدن واینا درحد پوشش اداری و سعی کن باخانواده ها رفتارخوب ودرعین حال قاطع داشته باشی همین دیگه چیز سختی نیست نگران نباش

به شرط کارشناسی قیمت داده ازهمه نظر چک می کنیم تا ببینیم خداچی میخواد

عزیزم عراق جمعیت کمی داره نصف ایران جمعت داره و دو بسیا رامنیت بالایی داره و سه امکانات هرچی جمعیت بیشتر باشد امکانت بیشتر تو عراق مثلا کسی عمل زیبایی نمی کنه چون هم جمعیت نصفس هم زیاد انجام نمی دند میان ایران و به خودشون میرسن بهداشت هم در نجف و کربلا بخاطر هجوم جمعیت است وایرانی ها ودیگران تو عراق مثلا شما بطور مثال اسباب بازی هایی می بینی که در ۵ سال دیگه هم وارد ایران نمیشه 

عزیزم عراق جمعیت کمی داره نصف ایران جمعت داره و دو بسیا رامنیت بالایی داره و سه امکانات هرچی جمعیت ب ...

بله خب به دلیل آزادی در واردات همه چی وارد می کنن اونا حتی حسرت نظافت آسفالت خیابونامون هم میخورن خودم عربم وباهاشون کامل درارتباطم عزیزم فقط تنها آپشنی که دارن که البته بیشتر میشه گفت ضعف ما واونم اینه که متاسفانه پول ماارزش جهانیش پایین اومده درنتیجه اونا تو ایران بهتر میتونن پول خرج کنن ازنظر امنیت قتلهای فجیعی اونجا رخ میده که به راحتی با پول وباندبازی همه چی رو ماست مالی می کنن میره حتی از نظر قانون دیه وتصادف هم خیلی ضعیف هستن وهنوز اینجور مسائل رو عشایری حل وفصل می کنن نه همه جای عراق ولی بیشترش این مشکلات رو دارن میگم من تعصب رو جای خاصی ندارم ولی چون از طریق خانوادم باهاشون درارتباطم کامل درجریانم