2777
2789

چجوری دونفر باهم اشتی بدیم 

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅

از خوبیای اون یکی بگو از ثواب گذشت

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خوبیای اون یکی بگو از ثواب گذشت

اخه میدونی عزیزم زن و شوهرن  بعد زنه تو گوشی همسرش یچیزی دیده 

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅
اخه میدونی عزیزم زن و شوهرن بعد زنه تو گوشی همسرش یچیزی دیده

اگه خیانت بیخیال واسطه نشو زنی که عزت نفس داره از خیانت نمیگذره اما اگه خیانت در حد چته شاید بشه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

دلیل قهر! مدت قهر! مقصر! 💔🦥👐🏻

زن و شوهرن  بعد خانومه تو گوشی شوهرش یچیزی دیده مثل اینکه به خانومی پیام میدهده بعد اقا کلی قسم و ایه ک من به جان بچم نمیدونم کیه فقط خواستم قرار بزارم ببینم کیه  داره اذیت میکنه

اگه خیانت بیخیال واسطه نشو زنی که عزت نفس داره از خیانت نمیگذره اما اگه خیانت در حد چته شاید بشه

والا چی بگم  الان با بچشون در ارتباطم خیلی ناراحته افسردگی گرفته مادرش رفته خونه خالش اینم باخالش رفت و امد نداره

الان خانومه قهره یا آقاعه؟ 💔🦥👐🏻

الان خانومه قهره رفته دوهفته اس بعد اقاهه میگه من کاری نکردم بهش بگین الان برگرده

الان خانومه قهره رفته دوهفته اس بعد اقاهه میگه من کاری نکردم بهش بگین الان برگرده

خو باید شوهره اثبات کنه ک هَول نی.. یا تعهد بده دیه هَول بازی درنمیاره.. با گل و شیرینی بره دنبال خانومش💔🦥👐🏻

والا چی بگم الان با بچشون در ارتباطم خیلی ناراحته افسردگی گرفته مادرش رفته خونه خالش اینم باخالش رف ...

منم سعی کردم بین داییم و زنداییم خوب کنم ناکام موندم😐 حدا عالمه فکر میکنم زنداییم با کسی در ارتباط بود تا عده اش تموم شد رفت شهر دیگه خونه اجاره کرد عجیب نیست؟ هرچی هم بهش میگفتم شما بمونید خونه داییم میاد پیش ما خرجتونم میده تو گوشش نمیرفت اون موقع خیلی غصه خوردم بعد دیدم خود بچش راحت‌تر کنار اومده تا من بیخیال شدم ولی هنوز فکر میکنم چه زن عجیبی بود بعد ۲۰ سال زندگی دایی من خیانتم نکرده بود 

خو باید شوهره اثبات کنه ک هَول نی.. یا تعهد بده دیه هَول بازی درنمیاره.. با گل و شیرینی بره دنبال خا ...

ای بابا خواهر اون اقا هم افتاده رو دنده لج میگه بهش بگین برگرده الان وگرنه دیر تر بیاد من راش نمیدم

منم سعی کردم بین داییم و زنداییم خوب کنم ناکام موندم😐 حدا عالمه فکر میکنم زنداییم با کسی در ارتباط ...

واقعا بعضیا خوشی میزنه زیر دلشون جو گیر میشن

الان خانومه قهره یا آقاعه؟ 💔🦥👐🏻

الان من نمیدونم چی بگم واقعا  بچه این خانوم اقاهم بامن دوسته غیر از من باکسی در ارتباط نیس من نمیدونم چی بگم بهش یا لااقل  راهنماییش کنم ک مامانش حق و حقوشو بگیره  نمیدونم الان مادرش باید اقدام ب طلاق کنه یانه؟ 😪