2777
2789
عنوان

در چه حالیددد 3 🌬️💃

354 بازدید | 31 پست

سلامممم

من ساعت 10.45 بیدار شدم

قرار بود خودم غذا درست کنم و بلاخرهههه درست کردم جاتون خالی برای بار اول خیلی خوب بود   

سپس ظرفا رو شستم و ...

دوش گرفتم و روتین پوستی 

الان منتظرم قهوه آماده بشه بشینم یکم شیمی و فیزیک بخونم 

بعدش زبانم و تمرین کنم و کلاسمو برم🫡💃

شما تا الان روزتون چطور بوده

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکارم ولی تو سایت میچرخم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کنکوری ۴۰۴ هستی؟هیچی جلو پنکه‌نشستم ولی فایده نداره باز گرمهتو فکراین بودم شروع کنم برای ۴۰۴

نه 405

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
غمگین

ایشالا خدا بهت آرامش بده   

همش در حال استراحت 

ساعت ۶ صب بیدار شدم ، صبونه هات داگ خوردم 

باز خوابیدم ۱۲ حلیم خوردم ..ویتامین سی و چیپس.. 

الانم میرم حموم بخوابم عصر برم روضه

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

خانما چرا صفحه گوگلم سیاه شده 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 حالت شب گوشی و گوگلم خاموشه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐 خود به خود سیاه شده 😐😐😐😐😐😐😐😐😐 چرا 🥺😕☹️🤔🤔🤔🤔

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

همش در حال استراحت ساعت ۶ صب بیدار شدم ، صبونه هات داگ خوردم باز خوابیدم ۱۲ حلیم خوردم ..ویتامین سی ...

خسته نباشید 

خسته نباشید

سلامت باشید  

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

همش در حال استراحت ساعت ۶ صب بیدار شدم ، صبونه هات داگ خوردم باز خوابیدم ۱۲ حلیم خوردم ..ویتامین سی ...

چقدر خوبه که سحر خیزید

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑