2777
2789

۵ساله ازدواج کردم تو یه اتاق خونه مادرشوهرم همه چیمون مشترکه من الان هیچ تصوری از زندگی دونفره ندارم چون همش با مادرشوهرم باهم بودیم خیلی سعی کردم مستقل شم ولی خب نشده تاحالا الانم چند وقت پیش یه دعوای بدی کردم با شوهرم سر خونه و مادرشوهرم شنید و از اون موقع رفته تو قیافه قبلش خوب بود همه چی بعد دعوا یهو عوض شد منم پشیمونم از اینکه دعوا کردم و با خودم میگم میمونم همین جا چی میشه مگه🥲

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

من باهاشون همسایه ام ولی توی یه خونه رو قطعا و یقینا مخالفم . زن و شوهر هیچ حریم خصوصی ندارن . کاش از اول قبول نکرده بودی که مجبور بشن فکری کنن الان دیگه خیالشون راحته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزم انشاالله که خدا خودش در روزی رو برامون باز کنه و ماهم یه خونه مستقل داشته باشیم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونی تا آخر عمر تروخشک شون کنی، وگرنه باید از خودت و بچه هات بزنی

شوهرت رو سعی کن کم کم هر جور میشه و با سیاست بگیری توی مشتت بعد به فکر گفتن این باشه که خونه رو جدا کنین

من باهاشون همسایه ام ولی توی یه خونه رو قطعا و یقینا مخالفم . زن و شوهر هیچ حریم خصوصی ندارن . کاش ا ...

واقعا هیچ حریمی نداریم اصلا میگم که با یه دعوا مادرشوهرم اینجوری رفته تو قیافه

مجبور بودم شوهرم کار نداشت درس میخوند تازه امسال رفته سرکار

عزیزم انشاالله که خدا خودش در روزی رو برامون باز کنه و ماهم یه خونه مستقل داشته باشیم

انشاالله عزیزم شمام تو یه خونه ای؟

نمیتونی تا آخر عمر تروخشک شون کنی، وگرنه باید از خودت و بچه هات بزنیشوهرت رو سعی کن کم کم هر جور میش ...

نمیدونم بخدا همه کارا با خودمه همه چی

شوهرمم امسال تازه رفته سر کار واسه همین دعوا کردم که مستقل شیم که اینجوری شد

انشاالله عزیزم شمام تو یه خونه ای؟

آره گلم با آیت تفاوت که مادرشوهرم اون ور حیاطه منم این ور ولی خونه م امکاناتش کمه ....از کوچیکی خونه خسته م ولی شوهرم از اینجا دربیا نیست

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
آره گلم با آیت تفاوت که مادرشوهرم اون ور حیاطه منم این ور ولی خونه م امکاناتش کمه ....از کوچیکی خونه ...

عزیزم من تو خونه خودشونم تو یک اتاق همه چیمونم مشترکه و کارا با خودمه خستم واقعا ولی بعد اون دعوا انگار دیگه دلم نمیخاد برم

عزیزم من تو خونه خودشونم تو یک اتاق همه چیمونم مشترکه و کارا با خودمه خستم واقعا ولی بعد اون دعوا ان ...

انشاالله خدا خودش کمک کنه و برات بهترین رو رقم بزنه تا همیشه لبت خندون باشه