الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین منظورم این نیست که اون بنده خدا مشکلی دارهها نه اونم خوبه و حق داره زندگی کنه ولی اینا دوتا دنیاشون دیدگاهشون نسبت به زندگی خیلی باهم فرق داره پس بهتره هرکی با هم شکل خودش ازدواج کنه
فقط وضعیت اقتصادی مملکت باعث رواج همچین ازدواجهایی شده والا دهه شصت اینطور نبود در ضمن نمیدونن که اخلاقای هر دهه و هرنسل برای خودش ملموس و هیچوقت یه دهه هشتاد قلق یه دهه هفتاد شصت نمیدونه و اون مرد دهه شصتی یا هفتادی ابدا به خاطر همون پولی که دختر زنش شده خرجی هم نمیکنه چون اون دختر حریفش نیست و این واقعیت و همه تو یه چرخه معیوب گرفتارن
اینکه اون آقا ازدواج کرده و بچه داره جزو صفات منفیش نیست ولی چیزی که مهمه اینه که یه دختر مجرد تجربه و درکی از زندگی مشترک و نادری کردن برای یه بچه دیگه رو نداره و بهتره با هم شرایط خودش ازدواج کنه.طلاق برای هرکسی میتونه پیش بیاد
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
دختری زیبا و شاغل،زن یه مردی شد که همسرش فوت کرده بود و دو تا دختر ۷-۵ساله داشت.
هیچوقت نپرسیدم و نفهمیدم چرا قبول کرد.
الان بعد سالها هنوز ظاهر زندگیشون خوبه.ولی نمیدونم باطنشم همینه یا نه!
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
بچه پیش مادرش هست پیش باباش نیست ولی کلا صورت قشنگی نداره🥲
به هرحال وقتی بچه دارن تا همیشه به پدر و مادر وصله.درکل ازدواج سابق آقا چیز بدی نمیدونم.همین طور که مجرد بودن اون خانوم رو امتیاز نمیدونم.مهم اینه که دونفر باهمه تفاوت هاشون بتونن کنار هم به ارامش برسن
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم